KARROCERIA

Me profil më të gjerë e më të ulët - XE është skalitur rreth karakteristikave që i shtojnë karakterit të sigurt në vetvete.

SHIKO FILMIN
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
XE DHE XE R‑DYNAMIC

Përcaktoni XE tuaj me mundësi për të zgjedhur midis XE ose XE R-Dynamic. Përjetoni detaje unike të karrocerisë kur zgjidhni XE ose rrisni ndjenjën sportive me XE R-Dynamic.

NDËRTO VETË
AERODINAMIKË E AVANCUAR

Karroceria e përsosur e XE-së ofron performancë aerodinamike. Krijimi inxhinierik i jashtëzakonshëm lejon që XE të mbështesë një koeficient mbresëlënës të zvarritjes, të ulët deri në Cd 0.26. Është si efikase edhe ekonomike.

XE DHE XE R‑DYNAMIC
AERODINAMIKË E AVANCUAR
FENERË MATRICË LED

Fenerët opsionalë dinamikë matricë LED me drita ditore simbol sigurojnë që XE-ja të dallohet. Tregues Drejtimi të Animuar* të gjerë si në fenerët e përparmë edhe të pasmë shkojnë një hap më tej në ngritjen e pamjes moderne të automjetit.

*Disponohet në të gjitha modelet

NDËRTO VETË
DRITAT E PASME

Dizajni i hollë në dritat e pasme simbol shton praninë bindëse të XE. Me aluzione projektimi nga F‑TYPE, dritat grafike me kthesë LED theksojnë natyrën sportive të automjetit.

NDËRTO VETË
TIPARE TË DIZAJNIT
NGJYRA E KARROCERISË
Me 12 ngjyra të disponueshme, XE ju mundëson ta bëni automjetin vërtet tuajin. Zgjidhni nga ngjyrat e ngurta, metalike ose metalike premium për të theksuar pamjen mbresëlënëse të karrocerisë.
TRUP R-DYNAMIC
Me parakolp sportiv, funde anësore dhe fruda të pasme me ngjyrë trupi, Paketë Trupi R-Dynamic shkon një hap më tej duke shprehur personalitetin sportiv të XE-së.
RROTAT
Shtoni një avantazh te XE-ja me një gamë prej 11 rrotash në dispozicion në madhësi nga 17” në 20”.
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush