TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS E JAGUAR XE

Përmirësuar me teknologjinë më të fundit, duke mundësuar më shumë siguri dhe lidhje në XE-në tuaj.

KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
TOUCH PRO DUO

Në bashkëpunim me një ekran 10” me prekje me një ekran shtesë 5,5” me prekje më poshtë, Touch Pro Duo mundëson kryerjen e dy funksioneve për të përmbushur nevojat tuaja në makinë. Ndiqni sistemin e navigimit pa kompromentuar argëtimin, të arritshëm në ekranin shtesë më poshtë1.

NDËRTO VETË
INCONTROL
PAKETA E LIDHJES
Gjithkush qëndron i lidhur, Paketa e Lidhjes 2 përmban një rrjet valor Wi-Fi 4G që siguron lidhje për deri në tetë pajisje. Gjithashtu përfshin Cilësime Inteligjente të fokusuara në krijimin e një eksperience drejtimi të personalizuar.
SHIKO FILMIN
yt:i4CqncNGdwU
NAVIGACION PROFESIONAL I LIDHUR
Merrni përditësime të drejtpërdrejta të trafikut dhe mbani miqtë tuaj në dijeni për kohën e mbërritjes. Navigim i Lidhur Pro 2 përfshin rrugëtim derë më derë nga telefoni inteligjent, pamje satelitore dhe disponueshmëri të parkimit.
PAKETA E TELEFONIT INTELIGJENT
Aplikacionet InControl lidhni smartphone tuaj me ekranin tuaj të prekur në makinën tuaj, që do të thotë që mund të qëndroni të sigurt në telefonin tuaj inteligjent edhe kur jeni në makinë. Aplikacionet e InControl përfshijnë si Android AutoTM dhe Apple CarPlay®.

Apple CarPlay is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
Android is a trademark of Google LLC.
APLIKACIONET INCONTROL
Dëgjoni muzikën, radion dhe podkastet tuaja të preferuara në lëvizje. Gjithçka pa telefonin inteligjent.
NË LARGËSI
Remote paraqet informacion mbi automjetin tuaj dhe ju mundëson të ndërveproni në distancë. Aparati Jaguar InControl Remote ju lejon të kontrolloni nivelet e karburantit në distancë dhe madje të gjeni makinën tuaj në një parkim makinash të mbushur.
GJURMUESI I SIGURISË
Nëse dikush futet në makinën tuaj ose e lëviz atë në mënyrë të paligjshme, opsioni Gjurmuesi i Sigurisë3 automatikisht ju njofton juve dhe qendrën e monitorimit, duke ndihmuar në identifikimin dhe rikuperimin e automjetit sa më shpejt që të jetë e mundur.
FUNKSIONALITET
KARIKIMI ME VALË I PAJISJEVE

Qëndroni gjithmonë i lidhur në XE-në tuaj. Pajisje karikuese opsionale me valë rrit jetën e baterisë së telefonit tuaj, duke siguruar komoditet të plotë.

NDËRTO VETË
yt:JJia-FVpERM
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

Teknologjia e përparuar ofron pamje të papenguar përmes pjesës së prapme të Jaguar XE*. Një kamera e vendosur në antenë shfaq video të drejtpërdrejtë në pasqyrën e shikimit pas, duke siguruar shikueshmëri të vazhdueshme pavarësisht nga çfarë ndodhet prapa jush.

*Karakteristikë opsionale. Klientët që mbajnë lente varifokale ose bifokale mund të kenë probleme në përshtatjen e modalitetit dixhital të pasqyrës. Megjithatë, modaliteti normal i pasqyrës mund të përdoret në çdo kohë.

INFOZBAVITJE
AFISHIMI BALLOR
Projektimi opsional i Afishimit Ballor (HUD) projekton të dhënat kryesore të automjetit në xhamin e përparmë. Përmban grafika të qarta me ngjyra të plota në rezolucion të lartë, duke ju mundësuar të shihni të gjitha të dhënat dhe informacionet e drejtuesit me lehtësi.
SHIKO FILMIN
yt:pDI6RsIJ2is
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT
Duke garantuar që të jeni gjithmonë të argëtuar, të informuar dhe në lidhje, XE përmban një ekran interaktiv2 12.3” me prekje me definicion të lartë. Sistemi mund të marrë dhe të projektojë informacione mbi makinën, argëtimin dhe të dhënat aktive të sigurisë, duke përfshirë navigimin, telefonin dhe mediat.
AUDIO MERIDIAN<sup>TM</sup>
Gjallëroni muzikën tuaj me dy sisteme zanore nga ekspertët britanikë të audios MeridiaTM. Zgjidhni nga Meridian Sound4 ose Sistemi Audio Rrethuese Meridian. Sistemi i shkëlqyeshëm Meridian Surround Sound me teknologjinë TrifieldTM jep të gjithë plotësinë dhe qartësinë e performancës së drejtpërdrejtë.
EKSPLORO MERIDIAN
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

1Opsional në S dhe SE.
2Opsional në S.
3Gjurmuesi i Sigurisë do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar siç këshillohet nga shitësi i autorizuar i Jaguar.
4Standard në HSE.