TAPICERIA

I fokusuar rreth drejtuesit, tapiceria e përmirësuar e XE-së kombinon luksin me qëllimin.

SHIKO FILMIN
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
XE DHE XE R‑DYNAMIC

Gëzoni detaje luksoze në XE, duke përfshirë timonin prej lëkure të butë ose theksoni karakteristikat sportive me ndenjëset sportive të XE R-Dynamic dhe zgjedhjet e ngjyrave të ndezura të tapicerisë.

NDËRTO VETË
TIPARE TË DIZAJNIT
REHATIA E PASAGJERIT
Me gjatësi prej 4,672mm dhe gjerësi prej 1,850mm (me pasqyra të palosura), të jeni i sigurt se do të udhëtoni në rehati, madje edhe me tre pasagjerë të rritur në pjesën e prapme. Dhe me një kapacitet bagazhi deri në 455 litra, ka mjaft hapësirë ​​për bagazhe.
NDRIÇIMI I AMBIENTIT
Ndryshoni ambientin e kabinës për t'iu përshtatur humorit suaj. Përshtatni ngjyrën dhe nuancë e ndriçimit në panelin e sipërm, hapësirë këmbësh, panel, hapësirë ruajtëse në derë, doreza mbajtëse dhe doreza dyersh me Ndriçim të Konfigurueshëm të Ambientit Opsional.
DETAJE TË DIZAJNIT
Vëmendja e XE-së ndaj detajeve në të gjithë brendësinë e thekson natyrën bashkëkohore të saj, që nga materialet cilësore të kroskotit rrethues Riva deri te gama e shtresave të brendshme.
PERSONALIZIMI
Personalizoni XE-në dhe shtoni prekjen tuaj në brendësinë e XE-së. Lustrim dhe shtresa moderne elegante, bashkë me artikuj lëkure të cilësisë së lartë disponohen për të plotësuar gamën e temave me ngjyra.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS
Duke përmirësuar cilësinë e ajrit në XE, Jonizimi i Ajrit të Kabinës largon patogjenët e dëmshëm, alergenet dhe aromat e pakëndshme. Duke jonizuar grimcat në kabinë dhe duke neutralizuar ndotësit e ajrit, rrit mirëqenien tuaj dhe të pasagjerëve tuaj.
SHIKO FILMIN
yt:wonENZfMFkM
HAPËSIRA RUAJTËSE
Përmirësimet inteligjente elegante mundësojnë që XE të rrisë hapësirën praktike në brendësi të saj. Duke mundësuar mjaft hapësirë gjithandej, ju mund t'i largoni me lehtësi shishet, telefonat dhe sendet e tjera.
SHIKO FILMIN
yt:RnKwDcuXO8I
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Jaguar dhe krahasojini krah për krah
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush