TAPICERIA

Kabina e XF-së ofron zgjedhje luksi dhe hapësirë të bollshme të shkëlqyer.

SHIKO FILMIN
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
ZEJTARI BASHKËKOHORE

Brenda XF-së, një sërë materialesh bashkëkohore janë modeluar në mënyrë të shkëlqyer për të ofruar rehati të jashtëzakonshme dhe një ndjenjë të mirëqenies.

NDËRTO VETË
NË VENDIN E DREJTUESIT

Hapni derën e XF-së dhe butoni Start ju tërheq brenda. Duke pulsuar me rrahje zemre, ai krijon një lidhje emocionale midis drejtuesit dhe makinës. Rrahja e dyfishtë prej 72 në minutë është i njëjtë me një mace jaguar kur pushon. Tani shtypni butonin Start dhe XF-ja zgjohet. Me koreografi të përsosur, grykat e ajrit rrotullohen për tu hapur, përzgjedhësja rrotulluese prej sateni të zi1 ngrihet butësisht, motori hungërin - të gjitha ju frymëzojnë të ecni përpara.

EDITIONS
NEW XF CHEQUERED FLAG

Built around the driver. From the full leather interior to the Dark Hex Aluminium instrument panel finisher, the vehicle’s design aesthetic immerses you fully in the Chequered Flag experience.

View gallery
TIPARE FIRMË
MATERIALET MË TË MIRA
Lëkura dhe rimesoja janë zgjedhur me kujdesin më të madh për të siguruar që brenda XF-së gjithçka të jetë luksoze në prekje. Nëse preferoni fibra karboni ose rimeso druri për të plotësuar përzgjedhjen e bukur të lëkurës, XF-ja juaj gjithmonë do të duket dhe ndihet e duhura.
DETAJET E DIZAJNIT
XF kombinon mjeshtërinë e përpiktë me materialet bashkëkohore për të ofruar një mori opsionesh të brendshme. Lëkura cilësore Windsor2 e grimcuar me qepje dyshe, e butë mund të plotësohet me rimeso të shkëlqyera dhe materiale cilësore në një zgjedhje ngjyrash.
PERSONALIZIMI
Nga rimesot moderne, llojet e materialeve me cilësi të lartë dhe artikujt prej lëkure në shumëllojshmërinë e kombinimeve të ngjyrave, ju mund të krijoni një XF që i përshtatet stilit tuaj. Ju mund të shtoni edhe fjalët tuaja në pragjet me ndriçim.
NDËRTO VETË
HAPËSIRA PËR TU ÇLODHUR
Kabina e XF-së është një destinacion i luksit, zgjedhjes dhe hapësirës së bollshme. Përmasat bujare të hapësirës së kokës dhe këmbëve në pjesën e pasme i shtojnë rehatisë së shkëlqyer për pasagjerët. Ndriçimi i Ambientit të Brendshëm gjithashtu përmirëson atmosferën e XF-së, ndërkohë që dritat e leximit LED ofrojnë ndriçim personal të qartë.
MENDIM NË AJËR TË PASTËR
Për të përmirësuar cilësinë e ajrit, XF Sportbrake ofron një sistem opsional të ri të jonizimit të ajrit. Me këtë sistem, ajri kalon përmes një jonizuesi që filtron dhe pastron fluksin e ajrit përpara se të qarkullojë brenda kabinës. Kjo neutralizon aromat, si dhe minimizon bakteret dhe ndotjen për një mjedis më të këndshëm dhe të shëndetshëm në kabinë.
SHIKO FILMIN
NJË LUHATJE E LEHTË
Duke futur dritë edhe më natyrale në ambientet e brendshme, tavani panoramik3 i fiksuar 1.6m2 e i disponueshëm në XF Sportbrake është tavani më i madh i përbërë nga një xham i vetëm në këtë klasë. Ekziston gjithashtu opsioni e një tavani të mbyllur që mund të hapet dhe të mbyllet me një luhatje të lehtë të dorës tuaj pa pasur nevojë të hiqni sytë nga rruga.
SHIKO FILMIN

Dizajni bashkëkohor i Jaguar i vlerësuar me çmime, dinamika e avancuar e lëvizjes dhe info-zbavitja brenda makinës e fjalës së fundit së teknologjisë e veçon XF-në nga konkurrenca. Përdorni konfiguruesin për të krijuar XF-në tuaj të përsosur.

NDËRTO VETË

1Vetëm transmisioni automatik.
2The availability of these features, and whether standard or optional, is market dependent. Please consult your local Jaguar Retailer for details.
3Includes Electric Sunblind as standard.