xj
JAGUAR XJ

Vetura supreme e Jaguar, kombinimi i përsosur i teknologjisë së përparuar, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz.

PAMJE 360˚ JASHTË

EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 184*

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 7.0*

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

XJ ripërkufizon çfarë duhet të jetë një makinë luksoze. Është kombinimi dramatik i bukurisë, luksit dhe fuqisë. Ofron gatishmëri dhe jep një eksperiencë freskuese dinamike lëvizëse. Për pasagjerin, kabina është ndërtuar për t'u shtrirë dhe relaksuar. Sistemi i fjalës së fundit të teknologjisë Touch-Pro i Jaguar është standard bashkë me përmirësimet e tjera si brenda dhe jashtë. XJ zotëron fenerë LED të plotë dhe drita të pasme. Asnjë makinë nuk duket ose ndihet, si XJ.

NDËRTO VETË
EKSPLORO XJ PAMJEN E JASHTME
http://cdn.raffine.eu/api/v1/image/5085/w/1366.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**.jpg
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
http://cdn.raffine.eu/system/ext_360/xj/xj_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**_m.jpg
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
EKSPLORO XJ PAMJEN E BRENDSHME
XJ INTERIOR DRIVE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19/
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
Rivendos
mbyll
E NXITUR NGA TAPICERIA E XJ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19_driven/
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
Reset
mbyll
BOSHTI QENDROR STANDARD OSE I GJATË

Me Boshti Qendror Standard (SWB) ose Boshti Qendror të Gjatë (LWB), çdo XJ është mjedisi i përkryer për punë ose kohë të lirë. Modelet LWB gjithashtu përmbajnë mbi një metër hapësirë këmbësh dhe një udhëtim unik të tipit “limuzinë” me parametra të rishikuara të suspensionit për rehati akoma më të madhe.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
DIZAJN NË LËVIZJE
Stili deklarues i XJ-së përfshin një grilë madhështore përpara, me detaje rrjetë, fenerë të fuqishëm LED të plotë dhe drita LED të pasme me një grafik shirit të veçantë. Karakteri i tij i fuqishëm reflektohet në qëndrimin e ulët, të gjerë dhe të gjatë të linjës së gjatë të tendosur të mesit.
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
SHIKO FILMIN
QETËSI E BRENDSHME
Jashtëzakonisht luksoze, ju do të zbuloni cilësi të zejtarisë në të gjithë brendinë e XJ-së që veçon nga të tjerat. Ju kurrë nuk udhëtoni thjesht në XJ, ju transportoheni në një vend tjetër.
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
I FUQISHËM, I PËRGJEGJSHËM, INTELIGJENT
Çdo motor XJ sjell një kombinim të shkëlqyer të performancës, rafinimit dhe efikasitetit. Gama ofron zgjedhjen e një motori V6 me naftë me turbokomprimues ose tre motorë benzine. Motorët me benzinë përfshijnë motorin V6 3.0 litërsh me superkomprimues dhe motorin e fuqishëm të XJR575 V8 5.0 litërsh 575PS me superkomprimues. Të gjithë motorët kanë funksionin Ndal/Ndiz për të përmirësuar më tej efikasitetin e karburantit të XJ dhe për të zvogëluar emetimet e CO2.
EKSPLORO EKSPERIENCËN E DREJTIMIT
BUKURI. FORCË. SHKATHTËSI
Arkitektura e trupit e gjitha prej alumini e XJ nuk është vetëm e fortë dhe e ngurtë por gjithashtu jashtëzakonisht e lehtë. Me perçina dhe pa asnjë nyje të vetme të salduar, me shasi 100 për qind prej alumini monokok dhe struktura e trupit e bëjnë këtë një nga makinat më të lehta në klasën e vet. Raporti i shkëlqyer fuqi-peshë përmirëson të gjitha aspektet e performancës dhe ndërtimi monokok ofron ngurtësi të rritur për manovrim të përmirësuar si dhe përfitime sigurie të shkëlqyera.
EKSPLORO EKSPERIENCËN E DREJTIMIT
MAKINA ME LIDHJE TË MIRA
Me Remote Premium tashmë opsion standard në XJ, mund të monitoroni automjetin nga telefoni inteligjent. Kontrolloni nivelet e karburantit, siguroni makinën nga distanca, caktoni temperaturën e përsosur brenda kabinës dhe gjeni lehtësisht XJ-në me sinjalizim akustik dhe drita vezulluese. Dhe kur të keni hyrë brenda makinës, Touch Pro, sistemi i info-zbavitjes brenda makinës i brezit të ardhshëm, vendos të gjitha kontrollet kryesore dhe një botë argëtimi në majë të gishtave tuaj.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
XJ50 VARIANTI SPECIAL

Frymëzuar nga e kaluara, projektuar nga e tashmja. Varianti Special i 50 vjetorit feston 50 vite të Jaguar XJ me karakteristika ekskluzive të dizajnit dhe vëmendje të përpiktë ndaj detajeve.

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
I RI ME NAFTË, BENZINË APO ELEKTRIK?

Motorët tanë aktualë të rinj me benzinë dhe naftë janë më të pastrit dhe më efikasët që kemi prodhuar ndonjëherë. Tërheqja motorike elektrike e re është e ardhmja e makinave. Cila është e duhura për ju?

ZBULO MË SHUMË
EKSPLORO GAMËN XJ

Shfletoni linjën XJ dhe zbuloni kombinimet tuaja perfekte të performancës, manovrimit dhe rehatisë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

**Shikoni shifrat WLTP.

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale.