KARROCERIA

XJ ofron luksin e vërtetë. Një mori ngjyrash dhe rrotash janë të disponueshme, duke përfshirë rrotat ekskluzive prej aliazhi për XJ50 me 5 këmbë “Stili 5045” me prerje diamanti me shkëlqim të zi.

Autoritar, elegant dhe i fuqishëm. Forma e lotit të XJ-së është formuar për efikasitet optimal aerodinamik, duke reduktuar rezistencën e ajrit në minimum, duke përmirësuar përshpejtimin, efikasitetin e karburantit dhe emetimet e CO2.

NDËRTO VETË
BËJ NJË DEKLARATË

XJ në lëvizje është një pamje për të parë. Edhe pa lëvizur ka aftësinë për të rritur rrahjet e zemrës, karakterin e saj të fuqishëm të pasqyruar në qëndrimin e ulët, të gjerë dhe të gjatë të linjës së gjatë të tendosur të mesit. Me ndërthurjen e linjave dinamike të mprehta dhe elegancën e skalitur, XJ mishëron plotësisht premtimin e Jaguar të dizajnit dramatik, dinamik dhe të pastër.

TIPARE FIRMË
INTELIGJENCË NË LËVIZJE
Dizajni dhe inxhinieri vijnë në jetë te XJ. Pjesa e përparme e makinës është e guximshme dhe e vendosur, me një grilë madhështore ballore me detaje rrjetë. Grila është përshtatur me fenerë LED të plotë efikas në kursim me dizajnin unik të Jaguar “Dopio J” si Dritë Ditore.
SHIKO FILMIN
yt:setf9Ri68G4
DALLOHET NË ÇAST NGA ÇDO KËND
Në pjesën e pasme, dritat LED të pasme me simbolin “J” të ndriçuar dhe marmita eliptike theksojnë fuqinë dhe gatishmërinë e XJ-së.
PARAKOLPE THEKSUESE
XJ50 përmban parakolpe dhe prapakolpe të stilit XJ Autobiography për të shtuar theksimin e stilit bindës të automjetit. Parakolpi i përparmë plotësohet me qarkim të kromuar të ajërmbledhëseve dhe rrjetë grile të zezë.
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
LINJA LUNDRUESE E ÇATISË
Xhami i pasmë i XJ-së mbështillet në mënyrë të përsosur rreth makinës për të krijuar linjë lundruese që thekson profilin e gjatë, të ulët dhe të gjerë.
JAGUAR XJ R-SPORT

XJ R-Sport përmban karakteristika dinamike stili që përfshijnë një grilë të zezë me shkëlqim dhe fruda të pasme, si dhe një ndarës të përparmë, pragje anësore të stilit “R” dhe një bisht.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

XJ është vetura supreme e Jaguar. Është kombinimi i përsosur i teknologjisë së përparuar, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz. Krijoni XJ-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush