TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Sistemet e avancuara të asistencës së shoferit të XJ ju mbajnë të sigurt, të lidhur dhe argëtuar.

XJ përmban sistemin më të fundit të info-zbavitjes Touch Pro nga Jaguar në makinë si standard. Reagues, intuitiv dhe integruar në mënyrë të pandërprerë - Jaguar ofron zgjidhje që rrisin fuqishëm makinën tuaj.

NDËRTO VETË
AUTOMJET I LIDHUR

Të gjitha modelet e XJ-së përfshijnë sistemin e info-zbavitjes, Touch Pro, të Jaguar-it. Sistemi integrohet në mënyrë të përsosur me telefonin tuaj inteligjent për të ofruar një gamë shërbimesh që rrisin eksperiencën në drejtimin e makinës duke ju mbajtur të lidhur gjatë kohës që jeni në lëvizje.

SHIKO FILMIN
CONNECTIVITY
SHËRBIMET PRO
Shërbimet Pro ofrojnë të dhëna në kohë reale mbi trafikun, çmimet e karburantit, shërbimet e parkimit dhe direkt të rrugës për të siguruar që të arrini destinacionin tuaj në kohën e duhur. Gjithashtu mund të shihni harta në pamje satelitore dhe rrugore. Sistemi i qasjes me valë Wi-Fi në bord krijon një rrjet të përhershëm Wi-Fi në makinë që i lejon udhëtarët të lidhin me valë një sërë pajisjesh në internet.
PLANIFIKUESI I ITINERARIT
Planifikuesi i Itinerarit përdor një aplikacion për iOS ose Android Route Planner ose një portali në internet për tu integruar në mënyrë të përsosur me telefonin tuaj dhe për të lundruar derë-më-derë - nga ecja fillestare drejt makinës tuaj, udhëtimi me të dhe (nëse e zgjidhni) përdorimin e mëvonshëm të transportit publik . Telefoni juaj inteligjent integrohet në mënyrë të përsosur me të gjithë udhëtimin tuaj.
RRJET I BRENDSHËM WI-FI
Sistemi Wi-Fi i brendshëm i Touch Pro siguron të dhëna për shërbime të ndryshme të gjeneratës së ardhshme dhe karakteristika udhëzuese. Lidhja me të dhëna gjithashtu krijon një rrjet të qasjes me valë Wi-Fi në makinë që i lejon udhëtarët të lidhin një sërë pajisjesh në internet.
REMOTE PREMIUM
Remote Premium siguron qasje te XJ-ja juaj përmes telefonit inteligjent kur jeni larg prej saj. Mund të vendosni në distancë kontrollin e klimës për të para-ngrohur ose ftohur makinën duke ndezur motorin përpara se të futeni. Gjithashtu mund të bllokoni dhe të zhbllokohet makinën, dhe të sinjalizoni me “bip dhe drita” për të përcaktuar vendndodhjen.
TIPARE FIRMË
KONTROLLI I EKRANIT ME PREKJE
Qendra e komandës së XJ është ekrani me prekje. Kjo ndërfaqe shumë intuitive me prekje shumëfishe mund të personalizohet edhe përdor gjeste të njohura të telefonit inteligjent e tabletit - thjesht prekni, pickoni për të zmadhuar dhe rrëshqisni për veprim të shpejtë dhe të saktë.
EKRANI INTERAKTIV I DREJTUESIT
Ekrani interaktiv i drejtuesit me definicion të lartë të XJ sjell informacion në jetë - një ekran 12.3” HD TFT që zëvendëson grupin tradicional të panelit. Ky ekran i fuqishëm me shumë shtresa, me projektim virtual kombinon një ndërfaqe grafike të lehtë për t'u përdorur me funksionalitet të avancuar për ta bërë makinën edhe më shumë të kënaqshme. Mund të zgjidhni nga katër tema të parazgjedhura të ekranit ose pamjen e plotë 3D të hartave.
SHIKO FILMIN
yt:XPplMVoBfF4
ZBAVITJA NË NDENJËSET E PASME
Sistemi opsional i zbavitjes në pjesën e pasme përmban veçoritë e vendosura në ekran 10” HD që hapet. Raporti i aspektit 16:9 do të thotë se përputhen në mënyrë të përkryer me shikimin në ekran të plotë të filmave. Dhe pasi sistemi është i pajisur me kufje pa tela dhe telekomandë, si dhe porta USB dhe HDMI që mbështesin shumë tablete dhe telefonë inteligjent, XJ mund t'i mbajë të gjithë të lidhur pa mundim.
SISTEMET AUDIO MERIDIAN<sup>TM</sup>
Marka britanike të famshme për dizajn, inovacion dhe performancë, Jaguar dhe Meridian kanë formuar një partneritet ideal për t'ju sjellë një eksperiencë koncertesh. Algoritmi i Meridianit siguron një tingull të jashtëzakonshëm për ju dhe për të gjithë pasagjerët tuaj.
EKSPLORO MERIDIAN
SIGURI E ZGJERUAR
XJ është projektuar për sigurinë maksimale në pushim dhe në lëvizje. Një alarm dhe frenues motori janë të pajisur si standard. Ju mund ta përdorni pultin tuaj për të kyçur në distancë dhe për të kyçur dyfish XJ-në ose, në të kundërt, bëni të njëjtën gjë nëpërmjet një butoni të fshehur në dorezën e derës. Ndërsa largoheni, dyert mund të programohen për t'u bllokuar automatikisht me një shpejtësi të paracaktuar.

XJ është vetura supreme e Jaguar. Është kombinimi i përsosur i teknologjisë së përparuar, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz. Krijoni XJ-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

Ndërsa nxjerrim InControl, disa karakteristika specifike të përshkruara mund të jenë opsionale dhe në varësi të tregut ose tërheqjes motorike. Ju lutemi të konsultoheni me faqen specifike sipas shtetit të internetit të Jaguar-it ose shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar-it për disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në këtë faqe në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush