TAPICERIA

Nga ekrani me prekje 10” deri te rimesoja e punuar me dorë, XJ ofron standarde të jashtëzakonshme të teknologjisë, luksit dhe rehatisë†. Zbuloni cilësi të zejtarisë në të gjithë brendinë që e veçon XJ-në nga të tjerat.

SHIKO FILMIN

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

Brendësia e XJ është aq teknologjikisht e avancuar sa është edhe luksoze. Cilësia e zejtarisë në të gjithë kabinën e dallon nga të tjerat. XJ përmban teknologjinë më të fundit brenda makinës të lidhshmërisë për t'ju informuar dhe argëtuar. Me zgjedhje të gjerë ngjyrash, materialesh dhe shtresash, tapiceria pasqyron qartësinë dhe pastërtinë e karrocerisë.

NDËRTO VETË
TIPARE FIRMË
HAPËSIRË PËR FRYMËMARRJE
Brenda XJ-së, përshtypja e hapësirës theksohet nga çatia panoramike dhe spastrimi i rimesos së punuar me dorë që vazhdon rreth kabinës. Ndjesia e luksit ndikohet nga elemente emocionuese sportive dhe ndriçimi i fosforit blu krijon një prekje elegante. Në këtë mënyrë kurrë nuk thjesht udhëtoni në XJ por transportoheni në një vend tjetër.
DIMENSION TJETËR
Modelet XJ me bosht qendror të gjatë e ngrejnë luksin e hapësirës në nivel tjetër pa kompromentuar bukurinë e karrocerisë së XJ-së. Duke ofruar më shumë se një metër hapësirë për këmbët për pasagjerët e pasmë, është mjedisi i përsosur për të punuar, për të shijuar një sërë mundësish argëtimi ose thjesht të shtriheni dhe të relaksoheni.
ZEJTARI PA TË META
Mbështetëset e kokës së XJ50-së janë të stampuara me Jaguarin kërcyes. Gdhendja e kroskotit dhe mbështetësja e përparme e krahut paraqesin logon XJ50 dhe rimesoja me dru arre me shkëlqim ofron një theks të pasur dhe kontrasti brenda kabinës.
ÇDO DETAJ MERRET PARASYSH
Kabina e bollshme e XJ-së në pjesën e pasme është krijuar për të përkëdhelur. Mund të zgjerohet më tej me ekrane 10.2” me definicion të lartë dhe mbështetëse qendrore të krahut, e cila mban kontrollet multimediale dhe komandat e ndenjëseve para dhe mbrapa, si dhe hapësirë ruajtëse të dobishme. Tavolinat e palosshme të biznesit, dritat LED të leximit, mbështetës këmbësh me palosje dhe grila elektrike të dritareve të pasme janë gjithashtu të disponueshme për rehati, voli dhe privatësi.
TAPICERIA
DETAJE THELBËSORE
Mbështetëset e kokës në XJ Premium Luxury, Portfolio, XJ50 dhe Autobiography janë të zbukuruara me Jaguarin kërcyes. XJR575 mban logon e markës 575 të qëndisur në ndenjëset e përparme dhe të pasme.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
PRAGJE METALIKE TË NDRIÇUARA
Pragje alumini me stil elegant* ndriçojnë kur hapen dyert e drejtuesit ose të pasagjerëve, ndërsa platformat ekskluzive të XJ50 ju tërheqin të hyni në kabinën elegante. Të dy grupet e pragjeve theksohen me ndriçim butë fosfori blu.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
QEPJE ME GJILPËRË DYSHE
Qepja me gjilpërë dyshe aplikohet në të gjithë XJ-në për qëndrueshmëri dhe ofron dëshmi të qarta të cilësisë Jaguar. Në modele të zgjedhura, qepja e ngjyrave në kontrast me lëkurat e ndenjëseve dhe foletë e derës mund të zgjidhen për të shtuar një prekje më shumë personalizimi.
TEKSTI ME GDHENDJE
Për një prekje të veçantë përfundimi, gdhendja mund të personalizohet sipas specifikimit tuaj.
EXCEPTIONALLY LUXURIOUS
LËKURË ME TEGELA NË FORMË DIAMANTI
Në modelet e XJ Portfolio, Autobiography dhe XJ50 tapiceria prej lëkure ka një model të sofistikuar me tegela në formë diamanti për fjalën e fundit në luks.
TEKNOLOGJI NËN JUSH
Ndenjëset multi-funksionale të XJ ju japin kontroll të plotë për rehatinë tuaj personale. Dy vendet e përparme dhe të pasme kanë përshtatje elektrike, kështu që pozicioni i përsosur i ndenjëses larg sa prekja e një butoni. Edhe pas shumë orësh pas timonit, do të dilni nga XJ i freskët dhe i vëmendshëm.
SHIKO FILMIN
yt:ak9gglq5XL4
PËRMES XHAMIT ZMADHUES
Pamja nga brenda XJ është e jashtëzakonshme: një tavan xhami panoramik, që reflekton ngrohjen, fashitet mbrapa dhe mbi ndenjëset e pasme. Filtron rrezet UV dhe mbush brendinë me dritë natyrale duke e bërë të ndjehet e ajrosur, me gjallëri të madhe dhe në sajë të nuancës efektive, shumë private.
SHIKO FILMIN
yt:1rf5SYm8ihs
LUKS I PERSONALIZUAR
Kabina e XJ është bashkëkohore dhe luksoze, e krijuar për të nxitur shqisat. Ju mund ta personalizoni brendinë me një zgjedhje materialesh dhe për të përmbushur standardet tuaja të kërkuara. Shtrirje të gjera të lëkurës së butë dhe rimesove të bukura i japin XJ-së atmosferën e saj të veçantë dhe luksoze.

XJ është vetura supreme e Jaguar. Është kombinimi i përsosur i teknologjisë së përparuar, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz. Krijoni XJ-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

NDËRTO VETË

*Karakteristikat dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjeteve dhe tregut. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për më shumë informacion.