ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
xj-swb-luxury
XJ LUXURY ME BOSHT QENDROR STANDARD
XJ Luxury ofron një eksperiencë drejtimi të lehtë me tapiceri të rafinuar të krijuar për të nxitur shqisat. XJ Luxury është e hijshme dhe joshëse, e shkathët dhe elegante.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-swb-premium
XJ PREMIUM LUXURY ME BOSHT QENDROR STANDARD
Shijoni nivele të zgjeruara të prestigjit, rehatisë dhe zgjedhjen e një game të zgjeruar opsionesh luksoze.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-swb-portfolio
XJ PORTFOLIO ME BOSHT QENDROR STANDARD
XJ Portfolio ofron mundësi për personalizim të shtuar dhe stilim më të veçantë të brendshëm.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-swb-rs
XJ R-SPORT ME BOSHT QENDROR STANDARD
Stili sportiv unik shton një dimension tjetër për emocionim dhe përvojën e makinës që është XJ R-Sport.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xjr-swb
XJ XJR575 ME BOSHT QENDROR STANDARD
Anëtari më i fokusuar, i shkathët dhe reagues i familjes XJ.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-swb-xj50
XJ XJ50 ME BOSHT QENDROR STANDARD
Varianti Special Landmark i 50 vjetorit. XJ50 feston këtë triumf të dizajnit dhe zejtarisë britanike.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-lwb-luxury
XJ LUXURY ME BOSHT QENDROR TË GJATË
XJ Luxury ofron një eksperiencë drejtimi të lehtë me tapiceri të rafinuar të krijuar për të nxitur shqisat. XJ Luxury është e hijshme dhe joshëse, e shkathët dhe elegante.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-lwb-premium
XJ PREMIUM LUXURY ME BOSHT QENDROR TË GJATË
Shijoni nivele të zgjeruara të prestigjit, rehatisë dhe zgjedhjen e një game të zgjeruar opsionesh luksoze.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-lwb-portfolio
XJ PORTFOLIO ME BOSHT QENDROR TË GJATË
XJ Portfolio ofron mundësi për personalizim të shtuar dhe stilim më të veçantë të brendshëm.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-lwb-autobiography
XJ AUTOBIOGRAPHY ME BOSHT QENDROR TË GJATË
Autobiography XJ është maja e gamës XJ me luks dhe stil unik qoftë nëse jeni pas timonit ose në ndenjëset e pasagjerëve. E disponueshme vetëm me bazën e gjatë të rrotave.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xjr-lwb
XJ XJR575 ME BOSHT QENDROR TË GJATË
Anëtari më i fokusuar, i shkathët dhe reagues i familjes XJ.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models
xj-lwb-xj50
XJ XJ50 ME BOSHT QENDROR TË GJATË
Varianti Special Landmark i 50 vjetorit. XJ50 feston këtë triumf të dizajnit dhe zejtarisë britanike.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MOTORËT NË NJË SHIKIM
top_speed
Shpejtësia maksimale (km/h)
acceleration
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)
consumption
Konsumi i kombinuar l/100km
SHIKO SPECIFIKIMET
Compare Models

*Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale.

Shikoni shifrat WLTP.

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

[1]Të dhënat e motorit nuk janë ri-certifikuar në vitin 2018. Të dhënat e paraqitura përputhen me certifikimin 2017.

NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush