xj
SPECIFIKIMET
ZGJIDH MODELIN
ZGJIDH MOTORIN
ZGJIDH SPECIFIKIMIN
SHIKONI SPECIFIKIMET
PËRMBLEDHJE
Numri i ndenjëseve
Konsumi i kombinuar l/100km
CO2 (g/km)
Kapaciteti i serbatorit (litra përafërsisht)
MOTORËT DHE PERFORMANCA
PERFORMANCA


Shpejtësia maksimale (km/h)
Përshpejtimi 0-100 km/h (sekonda)KONSUMI I KARBURANTIT


Konsumi i kombinuar l/100km
Kapaciteti i serbatorit (litra përafërsisht)
CO2 (g/km)MOTORI


Kapaciteti (cc)
Fuqia maksimale EEC-PS
@ xhiro/min
Momenti maksimal EEC-Nm
@ xhiro/min
TransmisioniPESHA


Pesha nga (kg)
Pesha bruto e automjetit (kg)
PËRMASAT
PËRMASAT


KTHESA RROTULLUESE


Kthesa rrotulluese (m)GJURMA E RROTËS SË PARME


Lartësia nga terreni me ngarkesë të plotë (mm)
Pjesa e përparme (mm)LARTËSIA


Lartësia (mm)GJATËSIA E AUTOMJETIT


Gjatësia (mm)
Boshti qendror (mm)GJERËSIA


Gjurma e rrotës së parme (mm)
Gjurma e rrotës së pasme (mm)
Gjerësia (pasqyrat të palosura) (mm)
Gjerësia (pasqyrat të hapura) (mm)
Vëllimi i bagazhit (litra)
NDËRTO VETË
NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit më të afërt të Jaguar
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush