JAGUAR E-PACE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

SHIKO GALERINË

PERFORMANCA

Me një sërë motorësh dhe dinamikë të përmirësuar të drejtimit, E‑PACE ofron ekuilibrin e përsosur të stilit dhe performancës.

PLUG-IN HIBRID

Në modalitetin Elektrik (EV), Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid (PHEV) ka një distancë deri në 62 km††, perfekte për udhëtime të përditshme në qytet. Me një motor benzine për udhëtime më të gjata, E‑PACE Plug‑in Hybrid është SUV-i kompakt ideal.

E-PACE PLUG-IN HYBRID SPECIFIKIMET

KOHA E KARIKIMIT 0-80%

30

minuta*

E-PACE Plug-in Hybrid e mban karikimin komod, rikarikoni në lëvizje.

KONSUMI I KARBURANTIT

1,4 - 1,6

l/100km††

Përfitoni më shumë nga udhëtimi juaj me E‑PACE Plug-in Hybrid me efikasitet karburanti.

EMETIMET

32-36

g/km††

Shijoni emetimet e reduktuara të CO2 me E‑PACE Plug-in Hybrid.

GAMA EV

62-59

km††

Udhëtimet tuaja të shkurtra janë të përshtatshme për modalitetin elektrik (EV).

Cilido model që zgjidhni, E-PACE ofron një mori karakteristikash drejtimi për të përmirësuar çdo udhëtim.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Për performancën në një gamë të gjerë kushtesh, sistemi me lëvizje me të gjitha rrotat (AWD) kontrollon në mënyrë inteligjente shpërndarjen e çift rrotullues midis boshteve të përparme dhe të pasme. Duke optimizuar tërheqjen, "Të gjitha rrotat" përmirëson drejtimin dinamik dhe ofron stabilitet më të madh në kushte të pafavorshme, në mënyrë që të mund të vazhdoni të shijoni udhëtimin tuaj.
PERFORMANCA E DREJTIMIT

PERFORMANCA E DREJTIMIT

Një ekuilibër unik midis shkathtësisë dhe komoditetit të udhëtimit - zbuloni eksitimin e drejtimit të këtij SUV Jaguar. Një gamë e gjerë motorësh të përmirësuar, duke përfshirë teknologjitë hibride, do të thotë se ekziston një që ju përshtatet.
DINAMIKË ADAPTIVE

DINAMIKË ADAPTIVE

Dinamika Opsionale Adaptive ofron dinamikë të saktë dhe një udhëtim të zhdërvjellët duke monitoruar pozicionet e rrotave dhe lëvizjen e trupit. Amortizatorët rregullojnë pezullimin për të siguruar ekuilibrin optimal midis rehatisë, përsosjes dhe shkathtësisë.
DINAMIKA E KONFIGURUESHME

DINAMIKA E KONFIGURUESHME

Për të përmirësuar ose përsosjen dhe komoditetin, ose performancën e automjetit, Configurable Dynamics ju lejon të personalizoni hartën e mbytjeve të Jaguar E‑PACE, pikat e ndërrimit të kutisë së marsheve, cilësimet e drejtimit dhe pezullimin për t'iu përshtatur nevojave tuaja të drejtimit.

TEKNOLOGJIA

Teknologjitë intuitive të E‑PACE – duke përfshirë Pivi, sistemin tonë të informacionit argëtues në makinë – janë të shpejta dhe të këndshme për t'u përdorur. Sigurimi që makina dhe shoferi të bëhen një, dhe E‑PACE është gati të shkojë kur të jeni.

SHIKON TEH FILM

THJESHTËSIA SI STANDARD

Veçoritë standarde në Pivi përfshijnë:

• Ekran me prekje 11,4".
• Radio dixhitale DAB
• Ndërfaqe e krijuar rishtazi
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Telekomanda3

Përmirëso në Pivi Pro4 dhe do të shoqërohesh nga inteligjenca artificiale më e fundit në makinë, duke ofruar veçori të tilla si sistemi i navigimit vetë-mësues, për një udhëtim plotësisht të lidhur.

PRAKTICITETI DHE SIGURIA

Cilido model të zgjidhni, E-PACE ofron një mori karakteristikash drejtimi për të përmirësuar çdo udhëtim.

PASQYRA E PAMJES SË BRENDSHME TË QARTË

Pasqyra e brendshme e pamjes së pasme ClearSight ju ofron një pamje krejtësisht të papenguar nga pjesa e pasme e automjetit. Kjo teknologji e fundit transmeton drejtpërdrejt video nga një kamerë e montuar në majë të çatisë së E-PACE, duke siguruar shikueshmëri të vazhdueshme pavarësisht nga ajo që keni pas jush.
RUAJTJA E BRENDSHME

RUAJTJA E BRENDSHME

Estetika e makinave sportive të E-PACE fsheh një hapësirë ​​të madhe ngarkese dhe një vend të brendshëm kryesor në klasë. Një kuti dorezash e bollshme dhe kosha të thella të derës së përparme do t'i mbajnë gjërat tuaja thelbësore pranë, ndërsa çizmet e mëdha përshtaten me gjithçka që ju nevojitet për udhëtime më të gjata.
FENERA PREMIUM LED

FENERA PREMIUM LED

Fenerët LED premium përmbajnë DRL me dy tehe "J" me nënshkrim, duke u siguruar që ju të mund të shiheni qartë edhe në kushte të ndritshme të ditës. Ata gjithashtu shtojnë një prekje dinamizmi në makinën tuaj, me tregues të animuar të drejtimit përpara dhe të pasmë si standard.
DERA E PASME ME GJESTE ME FUQI

DERA E PASME ME GJESTE ME FUQI

Porta e pasme me lëvizje me lëvizje elektrike ju lejon të hapni dhe mbyllni ndarjen e bagazhit pa prekur çelësin ose automjetin. Paraqitni këmbën poshtë këndit të pasmë të automjetit për të hapur ose mbyllur derën e pasme.
ASISTENCË PËR SHOFER

ASISTENCË PËR SHOFER

Jaguar E-PACE është ndërtuar me veçori të mbështetjes së drejtimit që ndihmojnë në lehtësimin e lëvizjes nëpër qytet dhe parkimit, si dhe lëvizjen në autostrada më të këndshme. Këto teknologji përmirësojnë dëshirën tuaj duke ndihmuar në largimin e stresit prej tij.

NDËRTO MODELIN TEND

Bëjeni E-PACE tuajin përmes një zgjedhje modelesh, motorësh dhe paketash specifikimesh.

PERSONALIZO JAGUAR E-PACE TËND

Zgjidhni modelin, motorin dhe paketën e specifikimeve përpara se të personalizoni automjetin tuaj nëpërmjet një përzgjedhjeje të bojrave, rrotave dhe opsioneve të brendshme.

VAZHDO EKSPLORIMIN

MODELET JAGUAR E-PACE

MODELET JAGUAR E-PACE

Gama e plotë e modeleve mund të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizajneve të shkëlqyera, ndihmës performancës dhe teknologjive të disponueshme.
EKSPLORO MODELET
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Eksploroni detajet më të imta. Zbuloni më shumë rreth performancës së motorit, dimensioneve dhe konsumit të karburantit.
SHIKO SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Shtoni stile personale ose plotësoni E‑PACE tuaj me aksesorë praktikë. Gama jonë e gjerë do të thotë që ju mund të optimizoni automjetin tuaj pikërisht për t'iu përshtatur nevojave tuaja.
SHIKO OPSIONET DHE AKSESORËT
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona. E‑PACE është sinonim i përsosjes, prakticitetit dhe një lëvizjeje të sigurt.
SHIKO GALERINË


Shiko shifrat WLTP
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Dioksidi i karbonit, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, rruga aktuale dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

1Makina juaj është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Telekomanda përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar. Aplikacioni Jaguar Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store.

4Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë Jaguar.

5Kërkon xhamat e përparmë zbutëse diellore në disa tregje.

6Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vjeçar i cili mund të rinovohet pas afatit fillestar.

7Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20 GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia dhe funksionaliteti i të dhënave në automjet mund të ulen për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të politikës së përdorimit të drejtë lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni Kushteve të InControl Pivi Pro në www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD do të rrisë ndjeshëm përdorimin e të dhënave.

8Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD do të rrisë ndjeshëm përdorimin e të dhënave. Përfshin abonim 1 vjeçar i cili mund të rinovohet pas afatit fillestar.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e mjeteve duhet të sigurohen që të kenë gjithmonë kontrollin e plotë të mjetit.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja "tre fusha" është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

NanoeTM është një markë tregtare e Panasonic Corporation