JAGUAR E-PACE

OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET E PAKETIMIT

Zgjidhni nga katër opsione të ndryshme të Paketave që i përshtaten në mënyrë të përsosur E-PACE stilit tuaj të jetesës.

PAKETIM I ZI

Paketa e mrekullueshme e zezë i jep E-PACE një prani të veçantë, me thekse të jashtme Narvik Black që përmirësojnë gjithçka, nga hapjet anësore, rrethimi i grilës së përparme dhe majat e grilës, deri te distinktivët dallues të Jaguar leaper dhe E-PACE.
PAKETA TEKNOLOGJIKE

PAKETA TEKNOLOGJIKE

Me pasqyrën e brendshme të pamjes së pasme ClearSight, karikimin e pajisjes me valë, ekranin "Head-up" dhe një ekran ndërveprues të drejtuesit, Paketa e Teknologjisë i bën udhëtimet më të lidhura dhe intuitive se kurrë.
PAKETË KOMODITETI

PAKETË KOMODITETI

Për ata që pëlqejnë aventurat, Paketa e Komoditetit përfshin priza shtesë të dobishme dhe një portë të pasme me lëvizje me lëvizje. Plus, "Hyrja pa çelës" dhe "Çelësi i aktivitetit" e bëjnë aksesin në automjetin tuaj më të shpejtë dhe më të lehtë.

OPSIONET E JASHTME

Krijoni Jaguar E-PACE perfekte për t'iu përshtatur stilit tuaj të jetesës. Maksimizimi i stilit, rehatisë dhe prakticitetit sipas shijeve tuaja.

RROTA

Gëzoni lirinë e personalizimit me E-PACE tuaj. Me përmasat e rrotave që variojnë nga 17-21" në varësi të modelit që zgjidhni dhe përfundimeve elegante, duke përfshirë të zezën me shkëlqim, diamantin e kthyer dhe gri satin, ekziston një opsion rrotash që i përshtatet çdo shije.

SIGURIA DHE NDIHMA

Siguria është gjithmonë një prioritet në E-PACE tuaj.

PAKETA E NDIHMËS SHOFERIT

Vetëm një nga paketat opsionale të E-PACE, Paketa e Ndihmës së Shoferit ofron një sërë mjetesh ndihmëse për drejtimin e automjetit – duke përfshirë asistencën për pikat e verbër, monitorin e trafikut të pasmë, kontrollin adaptiv të lundrimit dhe monitorin e përplasjes së pasme. Të gjitha janë krijuar për t'i bërë udhëtimet më të lehta, më të sigurta dhe më të këndshme .

PERSONALIZIMI

Gëzoni lirinë e personalizimit me E-PACE

DASH CAMERA

Jaguar Dash Camera regjistron pamjet e ngjarjeve dhe incidenteve ngarje dhe është projektuar për t'u integruar pa probleme në kabinën dhe sistemin elektrik të automjetit tuaj.

KOLEKSIONI I JAGUARIT

Gama jonë ekskluzive e veshjeve, aksesorëve dhe dhuratave luksoze janë frymëzuar nga makinat tona dhe dizajni i tyre.

VAZHDO EKSPLORIMIN

THEKSIMET

THEKSIMET

Pamje, shkathtësi dhe drejtim dinamik.
EKSPLORO THEKSIMET
JAGUAR E‑PACE MODELET

JAGUAR E‑PACE MODELET

Gamë e plotë e modeleve mund të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizajneve të shkëlqyera, ndihmës performancës dhe teknologjive të disponueshme.
EKSPLORO MODELET
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Eksploroni detajet më të imta. Zbuloni më shumë rreth performancës së motorit, dimensioneve dhe konsumit të karburantit.
SHIKO SPECIFIKIMET
GALERIA

GALERIA

Vëmendja e saktë ndaj detajeve ka qenë gjithmonë thelbësore për automjetet tona. E‑PACE është sinonim i përsosjes, prakticitetit dhe një lëvizjeje të sigurt.
SHIKO GALERINË