JAGUAR F-PACE SVR I RI

JAGUAR F-PACE SVR I RI

Mirë se vini në SUV-në tonë të performancës përfundimtare, që përmban një motor V8 të supercharged dhe shkathtësi lider në klasë.
SHIKO GALERINË

PERFORMANCA

SHKATHTËSI DHE DINAMIZËM

SHKATHTËSI DHE DINAMIZËM

Duke ofruar performancë, shkathtësi dhe dinamizëm më të madh se kurrë më parë, F-PACE SVR është kulmi i linjës sonë të modeleve të vlerësuara me çmime.

SPECIFIKIMET F-PACE SVR

motori

5,0 litër


Në zemër të F‑PACE SVR qëndron motori i fuqishëm 5,0 litra V8 Supercharged i Jaguar.

FUQI MAKSIMALE

550 PS


Fuqia 550PS (405kW) garanton një eksperiencë emocionuese ngarje sa herë që hipni pas timonit.

MAKSIMUMI I MOTORIT

700 Nm (516lb-ft)


F‑PACE SVR jep një kapacitet çift rrotullues të rritur deri në 700 Nm (516 lb-ft).

0-100KM/ORË

4,0 sekonda


Falë teknologjisë më të fundit – duke përfshirë veçorinë e tij Dinamic Launch – F‑PACE SVR mund të shkojë nga 0-100 km/h në vetëm 4,0 sekonda.

DIZAJNI

PAMJA E JASHTME

PAMJA E JASHTME

Dizajni i F-PACE SVR përfshin hyrje më të mëdha ajri, ndenja ajrimi të kapakut, ndenjat e parafangove anësore dhe spoilerin e pasmë - të gjitha funksionojnë për të rritur forcën poshtë dhe për të zvogëluar tërheqjen. Rezultati: performancë më e mirë dhe trajtim më i mirë.

SHIKO GALERINË
MARRJE MË TË MËDHA AJRI

MARRJE MË TË MËDHA AJRI

Parakolpi i ri i përparmë shton qëndrimin imponues sportiv, ndërsa hyrjet më të mëdha të ajrit ndihmojnë në ftohjen e motorit V8 Supercharged. Një grilë e zezë me shkëlqim me një rrethim unik gri Satin dhe logo SVR kompletojnë pamjen.
SEDILJE PERFORMANCE

SEDILJE PERFORMANCE

Lidhu me F-PACE SVR që nga momenti kur vendosesh në sediljet e tij "Performance" prej lëkure të butë Windsor dhe kamoshi, ose lëkurë gjysmë aniline. Ndeshjet e para dhe të pasme me ngrohje kanë markën SVR dhe një model unik me vrima.
TIMON

TIMON

Timoni prej lëkure SVR me doreza me gishtin e madh shton aftësi të tjera sportive, duke shfaqur qepje unike në flakë të kuqe dhe dritë hënore, plus një logo SVR. Me Ekranin Interaktiv të Shoferit 12,3" të Pivi Pro që ofron informacion me një shikim.

PAKETA SVR BLACK

STILI PËR SUBSTANCËN

Ngritni pamjen dinamike të F-PACE SVR me paketën opsionale të zezë SVR. Përfundimet dhe detajet me ngjyrë të zezë me shkëlqim, që nga grila e zezë me shkëlqim dhe ndenjat e ajrosjes së mbulesës deri te jaguari i Jaguar dhe distinktivi F-PACE, i japin automjetit tuaj një avantazh shtesë.

VAZHDO EKSPLORIMIN

OPERACIONI I MJETEVE SPECIALE

OPERACIONI I MJETEVE SPECIALE

Special Vehicle Operations prezanton më të mirën e Jaguar-it me një sërë modelesh ekskluzive me distinktivin SV, botime të koleksionistëve me përdorim të kufizuar dhe projekte të krijuara në mënyrë unike.
EKSPLORO SV
MODELET JAGUAR F-PACE

MODELET JAGUAR F-PACE

Gamën e plotë të modeleve mund ta gjeni këtu.
EKSPLORO MODELET

Shiko shifrat WLTP
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

*Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në linjë.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që ata të kenë kontrollin e plotë të mjetit gjatë gjithë kohës.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.