OPSIONET DHE AKSESORËT

F‑TYPE. Përshtatur për ju.
ZBULO MË SHUMË

KËNAQËSIA ËSHTË NË DETAJE

Guxoni të tregoni anën më të errët të F‑TYPE me paketën tonë të karrocerisë së zezë. Qarkimi i grilës së përparme, qarkimi i dritares, ndarja e përparme, kanalet anësore dhe valenca e pasme janë të gjitha në një shtresë dallues të zezë me shkëlqim. Elementë shtesë të stilit të karrocerisë, siç janë kërcyesi Jaguar dhe skriptimi kanë ngjyrë të zezë, duke rregulluar më tej pamjen e kësaj makine sportive tërheqëse.

ZGJEDHJA JUAJ E RROTAVE

BËJE TËNDEN

Sikurse duke theksuar pamjen dinamike të F‑TYPE tuaj, një grup i bukur rrotash mund t’i japin një prekje shtesë personale. Ne kemi një gamë aliazhesh të hijshme, të ndërtuara bukur nga 18” në 20” në një zgjedhje stilesh dhe shtresash.

RROTAT

KONKURRENTËT KRYESORË

Zgjedhja klasike për F‑TYPE Kupé.

TAPICERI TË FRYMËZUARA

FTOHTË

FTOHTË

Duke i shtuar ngrohtësinë në dimër, paketa opsionale e klimës përfshin xham të përparmë me ngrohje, timon me ngrohje dhe kontrollin e klimës me dy zona.
E ZEZË

E ZEZË

Mirësevjen sofistikim i errët. Paketa e Tapicerisë së Zezë përmban ajërmbledhëse të zeza, panel instrumentesh, çelës dere dhe qarkim doreze, timon të zi, rroba ndërrimi dhe një dorezë së zezë për panelin qendror.
LUKS

LUKS

Ndriçoni tapicerinë tuaj me Paketën e Tapicerisë Luksoze. Karakteristikat përfshijnë Ndriçimin Premium të Kabinës, pragjet e ndriçuara dhe Përditësimin e Zgjeruar të Lëkurës.
PREMIUM

PREMIUM

Krahas veçorive të Paketës së Tapicerisë Luksoze, Paketa Plus ofron përditësim të plotë të Zgjeruar të Lëkurës për kabinë plotësisht të privilegjuar.

OPSIONET DHE AKSESORËT

KUPA PASQYRASH – FIBRA KARBONI ME THURJE ARGJENDI

KUPA PASQYRASH – FIBRA KARBONI ME THURJE ARGJENDI

Kupat e pasqyrave prej fibrash karboni me thurje argjendi japin një stil të frymëzuar nga performanca.
TAPETE LUKSOZE TË BAGAZHIT

TAPETE LUKSOZE TË BAGAZHIT

Tapeti luksoz e i butë i bagazhit në të zezë Jet me logon Jaguar. Tapet me thurje të thellë 2,050g/m2 me cepa të trashë Nubuck.
DEFLEKTOR I ERËS

DEFLEKTOR I ERËS

I thjeshtë për t’u vendosur dhe hequr, deflektori i erës zvogëlon ajrin dhe turbullirën në pjesën e pasagjerëve, madje edhe në shpejtësi të lartë. Jepet një çantë stivimi të markës Jaguar.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.