TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Lidhur pa ndërprerje.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË

JOSHJE STILI DHE TEKNOLOGJIE

Me Touch Pro, sistemin e info-zbavitjes së automjeteve F‑TYPE lidheni pa ndërprerje me pjesën tjetër të botës. Në ekranin 10” standard me prekje, përdorni gjeste pickimi dhe rrëshqitjeje për lehtësinë e përdorimit të eksperiencës sonë audio-vizuale.

VIHUNI NË TIMON

E thjeshtë dhe intuitive. Zgjidhni të shfaqni ose një hartë të plotë 3D ose panel informacioni, ku mund të shikoni informacionin e drejtimit, përditësimet e navigimit dhe të shihni se çfarë po luhet, të gjitha në një ekran interaktiv 12.3” të ri me rezolucion të lartë.

NDËRTO VETË

I LIDHUR MIRË

ZGJEDHJE INTELIGJENTE

ZGJEDHJE INTELIGJENTE

Një mënyrë më inteligjente, më e sigurt për të përdorur telefonin kur jeni brenda automjetit. Navigoni pa mundim përmes bibliotekës suaj dhe luani muzikën tuaj me Apple CarPlay®. Ose përdorni integrimin pa ndërprerje të Android AutoTM .
QASJE NGA DISTANCA

QASJE NGA DISTANCA

Bashkëveproni me F‑TYPE tuaj, kudo që të jeni. Aplikacioni i Jaguar Remote App ju lejon të kontrolloni nivelet e karburantit, të tregoni vendndodhjen e automjetit dhe të bllokoni/zhbllokoni me lehtësi makinën dhe të kontrolloni klimën nga distanca.
QETËSI SHPIRTËRORE

QETËSI SHPIRTËRORE

Në rast vjedhjeje, sinjalet e Gjurmuesit të Sigurisë opsional sinjalizojnë vendndodhjen e F-TYPE tuaj dhe paralajmërojnë autoritetet menjëherë, duke ndihmuar në rikuperimin e automjetit tuaj.

LËVIZJA JUAJ. AKUSTIKA JUAJ.

Tingulli tepër i pasur i audios së F-TYPE vjen nga mirësjellja e specialistëve britanikë të tingujve me rezolucion të lartë MeridianTM. Ndërtuar me teknologji digjitale precize, këto sisteme të fjalës së fundit të teknologjisë së tingullit janë përshtatur që të ndërthuren pa probleme me brendësinë luksoze të makinës.
EKSPLORO MERIDIAN

ZGJIDH F-TYPE TËND

Nuk ka përgjigje të gabuar kur zgjidhni midis Kupé dhe Kabriolet.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Remote App duhet të shkarkohen nga dyqani Apple/Play. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.