DIZAJNI

E bukur nga çdo kënd.

DY PIKËPAMJET E HISTORISË

Secili ka karakterin e vet unik, qoftë kjo pastërtia e kupesë apo liria dhe qëndrimi i shkujdesur që ka kabrioleti.

PRIRJE PËR DRAMATIKEN

FENERË PIKSEL LED ME DRITA DITORE SIMBOL

FENERË PIKSEL LED ME DRITA DITORE SIMBOL

Fenerët e rinj të mbështjellë të F-TYPE janë zgjatur dhe shkrihen në linjat aerodinamike të makinës. Treguesit e animuar të drejtimit rrëshqasin nëpër tehet 'J', duke shtuar ndjesinë e teatrit.
DRITA TË PASME LED

DRITA TË PASME LED

Në pjesën e pasme, dritat LED të bishtit të F‑TYPE mbështillen në harqet e rrotave, duke theksuar qëndrimin muskulor të makinës.

EUFORI NGA BRENDA

Brendësia e një F-TYPE is është një vend emocionues për të qenë. Ndenjëset e lehta janë të përputhshme. Komandat janë të arritshme në mënyrë intuitive. Instrumentet janë të qarta dhe të thjeshta.

NDENJËSET

NDENJËSET

Ndenjëset e performancës së F‑TYPE janë të rregullueshme në 12 mënyra, kështu që ju mund të uleni në vendin personal të ëmbël. Krahas kësaj, ekziston mundësia e ngrohjes ose ftohjes për më shumë rehati.
ATMOSFERA

ATMOSFERA

Një zgjedhje prej pesë ngjyrash që i përshtaten gjendjes shpirtërore. Ndriçimi primar i kabinës siguron prekje personalizimi shtesë.

ZGJIDH F-TYPE TËND

Nuk ka përgjigje të gabuar kur zgjidhni midis Kupé dhe Kabriolet.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.