PERFORMANCA

Përgatituni për mornica.

NGA MAHNITËSE NË THJESHT BEFASUESE

F‑TYPE fuqizohet nga drithërimi i motorëve me benzinës të Jaguar, ku të kanë shfaqin teknologji inovative për konsumin e përmirësuar të karburantit dhe emetimet e CO2, pa kompromentuar performancën.

DËGJONI MË AFËR

Të gjitha modelet, nga motori me 4 cilindra me 300 kuaj fuqi to deri në V8 me 575 kuaj fuqi, kanë sistem Marmite Sportive Aktive. Zgjidhni ta bëni këtë të ndërrueshme, kështu që të keni mundësinë për të lëshuar gjëmim emocionues me të gjitha shpejtësitë e motorit.

i4 300PS

i4 300PS

Performancë e fortë me përsosje dhe efikasitet. Motori 2.0 litërsh me 4 cilindra me 300 kuaj fuqi me benzinë ka fuqi të jashtëzakonshme dhe manovrim të shkathët.
V8 450PS

V8 450PS

Shpejtësi 0-100 km/orë në 4.4 sekonda dhe një përgjigjje motori e pakrasueshme me të tjerat, ju pret. Për një performancë kulmore mund të zgjidhni ndërmjet gomave të pasme aktive ose të katërtave aktive.
V8 575PS

V8 575PS

Ofron performancë edhe më të mirë në të gjitha kushtet, pa kompromentuar komoditetin e udhëtimit luksoz në standardin Jaguar. Në dispozicion ekskluzivisht tek F-TYPE R-DYNAMIC.

PËRVOJË SHPIRTËRORE

Distanca më e shkurtër midis dy pikave është një vijë e drejtë. Por ku është argëtimi këtu? Një shasi me proporcion të bukur, suspension i rregullt dhe manovrim reagues, të gjitha kombinohen për ta bërë F‑TYPE të shkathët në mënyrë befasuese, duke ju mbajtur fort përtokë me çfarëdo rruge që ndërmerrni.

PERFORMANCË E THELLË

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Të Gjitha Rrotat Aktive i F-TYPE me Dinamikë Inteligjente të Kollodokut ofron performancë me ekuilibër të përsosur, duke ofruar manovrim të sigurt në rrugë.
VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

VEKTORIZIMI I TËRHEQJES NGA FRENIMI

F‑TYPE përdor një sistem frenimi të kontrolluar individualisht në rrotat e brendshme për të maksimizuar aftësinë edhe nëpër kthesat më të ngushta. Duke zvogëluar marrjen e kthesave shumë gjerë, siguron aftësi sportive dhe shton besimin e drejtuesit.
DIFERENCIALI ELEKTRONIK AKTIV

DIFERENCIALI ELEKTRONIK AKTIV

Menaxhon shpërndarjen e rrotullimit te secila prej rrotave të pasme për përdorim më të plotë të fuqisë në dispozicion. Kjo ju lejon të merrni kthesat më vonë dhe të përshpejtoheni më shpejt. Punon me Dinamikën Inteligjente të Kollodokut.

DREJTIMI DINAMIK

DINAMIKË E KONFIGURUESHME

DINAMIKË E KONFIGURUESHME

Personalizoni karakteristikat e drejtimit sipas preferencave. Dinamika e Konfigurueshme ju mundëson të përshtatni peshën drejtuese, hartëzimin e transmisionit dhe reagimin e shpejtësisë.
DINAMIKA PËRSHTATËSE

DINAMIKA PËRSHTATËSE

Duke analizuar me shpejtësi informacionin për stilin dhe kushtet e drejtimit, Dinamika Përshtatëse mpreh reagimin e F‑TYPE për të siguruar përvojë optimale drejtimi në çdo kohë.

FUQI FRENIMI E JASHTËZAKONSHME

355MM PARA 325MM PRAPA

355MM PARA 325MM PRAPA

Optimizuar për të kombinuar qëndrueshmërinë dhe peshën e vogël duke dhënë performancë të sigurt.
380MM PARA 376MM PRAPA

380MM PARA 376MM PRAPA

Performancë jashtëzakonisht e shpejtë, reaguese dhe progresive e frenimit.
398MM PARA 380MM PRAPA

398MM PARA 380MM PRAPA

Frena qeramike të karbonit. Sistemi ynë më i fuqishëm i frenimit, i aftë për nivelet më të larta të performancës së qëndrueshme.

ZGJIDH F-TYPE TËND

Nuk ka përgjigje të gabuar kur zgjidhni midis Kupé dhe Kabriolet.

*Disponohet vetëm me motorët me 450 kuaj fuqi.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.