JAGUAR I-PACE

OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET E PAKETËS SË JASHTME

Shtoni një avantazh tjetër dallues në dizajnin e I-PACE me këto paketa të jashtme

PAKETË E JASHTME E NDRITSHME

PAKETË E JASHTME E NDRITSHME

Një shembull i shkëlqyer i karakterit luksoz të I-PACE. Kjo paketë përfshin përfundimet e Chrome për kapakët e pasqyrave, rrethonat e dritareve dhe shpërndarësin e pasmë.
OPSIONET E ÇATISË

OPSIONET E ÇATISË

Stiloni më tej I-PACE tuaj me çatinë fikse panoramike ose me kontrast të zi. Çatia panoramike prej xhami vërshon brendësinë me dritë natyrale. Çatia me kontrast të zi shkon nga xhami i përparmë përgjatë pjesës së mesme të çatisë dhe spoilerit.
OPSIONET E RROTAVE

OPSIONET E RROTAVE

Një përzgjedhje e opsioneve të rrotave është e disponueshme për Jaguar I-PACE tuaj. Zgjidhni stilin dhe madhësinë që i përshtatet më mirë nevojave dhe estetikës suaj. Rrotat 18” janë perfekte për të zgjeruar gamën tuaj të vozitjes. Rrotat 22” ofrojnë një shtesë elegante për automjetin tuaj.

OPSIONET E PAKETËS SË BRENDSHME

Përfitoni edhe më shumë nga përvoja juaj I-PACE me një sërë opsionesh të paketave të brendshme.​

Duke vënë theksin në ofrimin e përvojës më të mirë teknologjike të integruar, Paketa e Teknologjisë shton ekranin Head-up, karikimin me valë me përforcues sinjali1 dhe pasqyrën e pamjes së pasme ClearSight2 I‑PACE.
PAKETA TEKNOLOGJIKE
PAKETA E KOMODITETIT
PAKETË PËR PËRMIRËSIMIN E BRENDSHËM PREMIUM
PAKETA KLIMATIKE E FTOHTË

SIGURIA DHE ASISTENCA

Projektuar për të rritur kënaqësinë tuaj gjatë vozitjes si dhe për të ofruar siguri shtesë përmes teknologjive inovative.

PAKETA NDIHMËS PËR SHOFER

PAKETA NDIHMËS PËR SHOFER

Paketa e Asistencës së Shoferit ofron një sërë mjetesh ndihmëse për drejtimin, duke përfshirë Asistencën e Vendeve të Verbëra, Monitorin e Trafikut të Pasëm, Kontrollin e Përshtatshëm të Cruise Control me asistencën e drejtimit dhe Monitorin e përplasjes së pasme. Të gjitha janë krijuar për t'i bërë udhëtimet më të lehta, më të sigurta dhe më të këndshme.

PERSONALIZIMI

Jepini I-PACE tuaj një prekje personale dhe gjeni aksesorët që përputhen me stilin tuaj të jetesës.

FLETËT E BALTES PARA DHE PRAPA

Mbulesat e baltës së përparme dhe të pasme të markës Jaguar plotësojnë linjat e automjetit tuaj, zvogëlojnë spërkatjen dhe sigurojnë mbrojtje nga papastërtitë dhe copëzat e gurit.
FLETËT E BALTES PARA DHE PRAPA
PAKETA E KUJDESIT DHE QASJES PËR KAFSHËN
RRJETA E DYSHEMESË SË HAPËSIRËS SË NGARKESËS
MBAJTËS CIKLI I MONTUAR NË RROTA

KOLEKSIONI JAGUAR

Gama jonë ekskluzive e veshjeve, aksesorëve dhe dhuratave luksoze janë frymëzuar nga makinat tona dhe dizajni i tyre.

VAZHDO EKSPLORIMIN

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

SUV me performancë tërësisht elektrike.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
MODELET JAGUAR I-PACE

MODELET JAGUAR I-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORO MODELET
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKIMET
JAGUAR ELEKTRIK

JAGUAR ELEKTRIK

Zbuloni drejtimin elektrik.

1Vetëm telefonat inteligjentë të përputhshëm.

2I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin dixhital të pamjes së pasme ClearSight, ata mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së pamjes së pasme në çdo kohë.

3Çelësi i aktivitetit mund të karikohet në 1 orë, duke siguruar deri në 7 ditë jetëgjatësi të baterisë.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Ju lutemi vini re se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde mund të ndryshojnë gjithashtu në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.