E GJITHA ELEKTRIKE JAGUAR I-PACE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

PERFORMANCË ELEKTRIKE

Fuqi dhe dinamikë emocionuese. Zero emetime nga tubi i gazit. Gjithçka që mund të prisni nga SUV-i i performancës tërësisht elektrike të Jaguar.

SHTRIRJA

SHTRIRJA

Faktorë të tillë si temperatura dhe shpejtësia e drejtimit mund të ndikojnë në diapazonin tuaj të lëvizjes elektrike. Përdorni kalkulatorin e diapazonit për të zbuluar se ku mund t'ju çojë I-PACE.

SHTRIRJA

470KM††Ngisni deri në 470km me një karikim të plotë*.
Shifra WLTP. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë në varësi të stilit tuaj të drejtimit..

KOHA E KARIKIMIT

8,5 hours*


Duke përdorur një karikues AC 11 kW, një karikim i plotë mund të arrihet nga vetëm 8,5 orë*. E përkryer për karikim në shtëpi gjatë natës. Koha e bazuar në përdorimin e një karikuesi 11 kW AC në shtëpi."

EMETIMET

0 CO2


Shijoni emetimet zero të gazrave.

PËRSHPEJTIMI

4,8

sekonda

I aftë për të përshpejtuar 0-100 km/h në 4,8 sekonda

TEKNOLOGJIA

Teknologjitë e integruara pa probleme e bëjnë të thjeshtë kontrollin e veçorive të I‑PACE dhe pajisjet tuaja të lidhura.

Sistemi ynë i info-argëtimit Pivi Pro është po aq i njohur sa telefoni juaj inteligjent. Informacionet kryesore si Navigimi1, Media dhe Kontaktet janë vetëm një trokitje larg.
PIVI PRO
INFORMACION NË NJË VËSHTRIM
AUDIO MERIDIAN
PAKETË ONLINE DHE WIFI ME PLAN TË TË DHËNAVE
JAGUAR GO I-PACE APP

JAGUAR GO I-PACE APP

Aplikacioni GO I-PACE ju tregon se si Jaguar I-PACE do të përshtatej në jetën tuaj. Ai ju jep fakte dhe shifra sikur po drejtonit makinën, duke përfshirë hartat e udhëtimit, diapazonin e parashikuar të baterisë dhe përdorimin, pikat e disponueshme të karikimit gjatë rrugës dhe kursimet tuaja të vlerësuara të kostos.
SHKARKO NË IOS SHKARKO NË ANDROID
JAGUAR REMOTE APP

JAGUAR REMOTE APP

Aplikacioni Jaguar Remote4 ju mundëson të ndërveproni me I-PACE nga telefoni juaj inteligjent. Kontrolloni gjendjen e karikimit të makinës, statusin e karikimit, shkallën e karikimit, diapazonin e vlerësuar të EV dhe tregues të tjerë. Filloni dhe ndaloni karikimin, menaxhoni tarifat e tarifave dhe vendosja e gjendjes maksimale të tarifimit nga distanca.
NDIHMËN E OPTIMIZUAR E JAGUAR DHE THIRRJET URGJENTE

NDIHMËN E OPTIMIZUAR E JAGUAR DHE THIRRJET URGJENTE

Me Asistencën e Optimizuar të Jaguar, mund të bëni një telefonatë direkt me ekipin e Ndihmës së Jaguar nëse prisheni. Në një incident më serioz, Thirrja e Emergjencës SOS ju lidh automatikisht me ekipin e reagimit të urgjencës. Ata do të njoftojnë shërbimet e urgjencës për vendndodhjen tuaj.

PRAKTICITETI DHE SIGURIA

Karikimi bëhet më së miri kur e parkoni makinën gjatë natës. Ndërsa çlodheni dhe pushoni, I-PACE rikarikohet në mënyrë të sigurt, gati për ditën tjetër.

KARIKIMI NË SHTËPI

KARIKIMI NË SHTËPI

Karikimi në shtëpi nuk është vetëm i përshtatshëm, por edhe kostoja e energjisë elektrike është shpesh më e ulët për kilometër krahasuar me karikimin me benzinë, naftë ose gjatë rrugës. Për të karikuar I-PACE në shtëpi, ne rekomandojmë një karikues të instaluar në mënyrë profesionale në shtëpi - i njohur gjithashtu si një kuti muri ose pikë karikimi në shtëpi.
RIMORKIMI

RIMORKIMI

Jaguar I-PACE juaj ka një kapacitet tërheqës deri në 750 kg dhe një pikë bashkimi maksimale (pesha e hundës) deri në 45 kg. Një shirit tërheqës i ndashëm është i disponueshëm për t'u blerë nga aksesorët Jaguar.
AKTIVITETET KRYESORE

AKTIVITETET KRYESORE

I papërshkueshëm nga uji dhe goditjet, çelësi i aktivitetit i gjeneratës së dytë të plotë5 ju lejon të zhbllokoni, kyçni dhe ndizni automjetin tuaj. Pra, çfarëdo aktiviteti në natyrë që ju dhe miqtë tuaj të keni planifikuar, nuk ka më nevojë për makinë konvencionale çelësat.
KABINA E SIGURISË

KABINA E SIGURISË

I-PACE përdor një kombinim të aluminit dhe çelikut për të formuar një kafaz të ngurtë rreth baterisë, duke siguruar siguri të shtuar për të gjithë pasagjerët e automjetit.
ASISTENCA E SHOFERIT

ASISTENCA E SHOFERIT

Zgjidhni nga një sërë veçorish të krijuara për ta bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji inovative të disponueshme, do të zbuloni se të gjitha veçoritë janë krijuar për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimit, duke ofruar më shumë siguri.

NDËRTO VETË

Ndërto I-PACE tënd përmes një zgjedhje modelesh, motorësh dhe paketash specifikimesh.

PERSONALIZO JAGUAR I-PACE TËND

Zgjidhni modelin, motorin dhe paketën e specifikimeve përpara se të personalizoni automjetin tuaj nëpërmjet një përzgjedhjeje të bojrave, rrotave dhe opsioneve të brendshme.

VAZHDO EKSPLORIMIN

MODELET JAGUAR I-PACE

MODELET JAGUAR I-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORO MODELET
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizo Jaguar I-PACE tënd.
SHIKO OPSIONET DHE AKSESORËT
JAGUAR ELEKTRIK

JAGUAR ELEKTRIK

Zbuloni drejtimin elektrik.

Kohët e karikimit do të ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë, por pa u kufizuar në: moshën, gjendjen, temperaturën dhe ngarkimin ekzistues të baterisë; objektin e përdorur dhe kohëzgjatjen e karikimit.
*Përdorimi i një karikuesi të shpejtë 100 kW DX
.​
††Shiko shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e konsumit të energjisë dhe diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

1Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Jaguar.

2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë Jaguar.

3Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20 GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia dhe funksionaliteti i të dhënave në automjet mund të ulen për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të politikës së përdorimit të drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni Kushteve të InControl Pivi Pro në jaguar.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD do të rrisë ndjeshëm përdorimin e të dhënave.

4 Telekomanda përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë Jaguar. Aplikacioni Jaguar Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store.

5Çelësi i aktivitetit mund të karikohet për 1 orë, duke siguruar deri në 7 ditë jetëgjatësi të baterisë.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Ju lutemi vini re se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde mund të ndryshojnë gjithashtu në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e mjeteve duhet të sigurohen që të kenë gjithmonë kontrollin e plotë të mjetit.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Jaguar për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.