EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

Jaguar F‑PACEMakina Jaguar sportive më praktike.

SUV

NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
AWD
MOTORI
Diesel/Petrol/Plug-in Hybrid
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 49*
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 2.2*

Jaguar E‑PACEMakina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

SUV

NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
FWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol/Plug-in Hybrid
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 32*
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 1.4*

JAGUAR I‑PACEPrezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar.
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
AWD
POWERTRAIN
Elektrike
NDENJËSE
5
DISTANCA
470km
KARIKIMI
Me një karikues 50kW me DC I‑PACE mund të arrijë shpejtësin deri në 63 km në 15 minuta.

Jaguar F‑TYPE COUPÉRingjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

COUPÉ

NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
POWERTRAIN
Petrol
NDENJËSE
2
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 215*
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 9.5*

JAGUAR F‑TYPE CONVERTIBLERingjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

CONVERTIBLE

NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
POWERTRAIN
Petrol
NDENJËSE
2
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 218*
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 9.6*

JAGUAR XEVetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol/MHEV
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 127* në versionin Automatik
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 4.8 në versionin Automatik

JAGUAR XFVeturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

SALOON

NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol/MHEV
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 129*
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 4.9*

JAGUAR XFVeturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

SPORTBRAKE

NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 137*
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 5.2*

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

The figures provided are NEDC2 calculated from official manufacturer's WLTP tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO₂ and fuel economy figures may vary according to wheel fitment and optional extras fitted. NEDC2 are figures calculated using a Government formula from WLTP figures equivalent to what they would have been under the old NEDC test. The correct tax treatment can then be applied.