PUNA NË EKIP E BËN TË FUNKSIONOJË ËNDRRËN

SHËRBIMET KONSULTATIVE TATA TCS

SHËRBIMET KONSULTATIVE TATA TCS

TCS është një organizatë udhëheqëse globale e shërbimeve të TI-së, këshillimit dhe zgjidhjeve të biznesit. Ne kombinojmë ekspertizën e teknologjisë dhe inteligjencën e biznesit për të katalizuar ndryshimet dhe për të dhënë rezultate. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët të arrijnë objektivat e tyre të biznesit duke ofruar këshillime inovative, më të mira në klasë, zgjidhje dhe shërbime të TI-së dhe ta bëjmë një gëzim për të gjithë palët e interesuara të punojnë me ne.

Tata Consultancy Services po punon për të krijuar një të ardhme të qëllimshme, duke shfrytëzuar inovacionin për të nxitur qëndrueshmërinë. Ne synojmë të përdorim këtë partneritet të ri për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e elektrifikimit, duke theksuar udhëtimin e elektrifikimit dhe duke udhëhequr rrugën drejt një të ardhmeje më të qëndrueshme.
TCS
GKN

GKN

GKN Automotive është një kompani botërore e teknologjisë automobilistike lider në botë, e cila është pioniere e sistemeve të lëvizjes elektrike dhe punon me 90% të prodhuesve të automobilave në botë. Ne jemi furnizuesi i vetëm i fokusuar plotësisht në projektimin, prodhimin, integrimin dhe optimizimin e teknologjive konvencionale të linjës së lëvizjes, me të gjitha rrotat dhe ato elektrike. Në 20 vitet e fundit ne kemi zhvilluar sisteme lider eDrive, të themeluara nga ekspertiza jonë në sistemet me të gjitha rrotat aktive. Qendra e Inovacionit të GKN Automotive, në Abingdon, është një nga qendrat kryesore globale për zhvillimin e sistemeve për automjetet e ardhshme elektrike.

Partneriteti teknologjik i GKN Automotive me Jaguar Racing filloi në vitin 2017 përpara Sezonit 4 të Kampionatit Botëror ABB FIA Formula E. Shtyrja e teknologjive tona deri në kufirin e tyre në pistë garash është thelbësore për të shpejtuar inovacionet dhe për të avancuar më tej njohuritë. Partneriteti ynë përqendrohet në “Driving for Efficiency”, i cili është po aq i rëndësishëm për konkurrimin në Formula E sa edhe për diferencimin e produkteve të ardhshme eDrive të GKN Automotive nga konkurrenca.

Si partneri zyrtar i Jaguar Racing eDrive, GKN Automotive punon ngushtë me inxhinierët në Jaguar Racing për të aplikuar njohuritë e tij të dizajnit, prodhimit dhe zhvillimit të softuerit në I-TYPE 5. Ne do të luajmë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e njësisë së fuqisë elektrike dhe do të përdorim ekspertizën tonë për të zhvilluar teknologji të avancuara të ftohjes së tërheqjes motorike si për inverterin ashtu edhe për motorin elektrik, me synim të efikasitetit të përmirësuar të sistemit. Inxhinierët e softuerit të GKN Automotive do të integrohen gjithashtu në selinë qendrore të Jaguar Racing.
GKN
DOW

DOW

DOW është krenar që sjell ekspertizën e shkencës materiale në Ekipin e Jaguar Racing Formula E përmes platformës sonë MobilityScienceTM, e fokusuar në zhvillimin e aplikacioneve dhe inovacionin në transport. Njerëzit tanë përqafojnë punën në grup, mirëpresin ide të ndryshme dhe krijojnë novacion me pasion me partnerët dhe klientët tanë për të krijuar materiale që mundësojnë një ekonomi celulare me pak karbon – ku pesha më e lehtë, distanca më e madhe, siguria e shtuar dhe konsumi i reduktuar i energjisë janë objektivat fundorë.

Zgjidhjet e transportit të Dow përfshijnë një gamë të gjerë teknologjish poliolefine, poliuretani, akrilike, kimike speciale dhe silikoni për automjetet elektrike. Partneriteti ynë me Jaguar Racing përputhet me ambicien për të qenë kompania më inovative, me në qendër klientin, gjithëpërfshirëse dhe e qëndrueshme e shkencës materiale në botë, ndërsa ne bashkëpunojmë në mënyra të reja për të kërkuar zgjidhje së bashku.
DOW
CASTROL

CASTROL

Castrol, një nga markat kryesore të lubrifikantëve në botë, ka një trashëgimi krenare inovacioni. Pasioni ynë për performancën, i kombinuar me një filozofi të punës në partneritet, i ka mundësuar Castrol-it të zhvillojë produkte që kanë qenë në qendër të arritjeve të shumta teknologjike në tokë, në ajër, det dhe hapësirë. Tranzicioni drejt elektrifikimit na frymëzoi për të krijuar dhe lëshuar një sërë e-Fluids, të dizajnuara dhe të testuara për automjetet elektrike. Castrol është vazhdimisht në kërkim të partnerëve pionierë për të na ndihmuar të çojmë më tej dhe partneriteti ynë me Ekipin e Jaguar Racing Formula E do të na mundësojë të vëmë në provë gamën tonë të e-Fluids në pistë dhe të ndihmojmë në gjetjen e përparimeve për transportin e së nesërmes. Është më shumë se thjesht naftë, është inxhinieri e lëngshme.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Micro Focus është një nga ofruesit më të mëdhenj të softuerit për ndërmarrjet në botë, duke ofruar teknologji kritike për misionin për 40 000 klientë anembanë globit. Me një portofol të gjerë, të mbështetur nga një inventar i thellë i analitikës së avancuar, kompania i ndihmon klientët të drejtojnë dhe transformohen, në mënyrë që ata të përshtaten me kushtet në zhvillim të tregut dhe të konkurrojnë në mënyrë efektive në ekonominë dixhitale.

300+ linjat e produkteve të kompanisë janë të përqendruara në ofrimin e rezultateve kritike – përshpejtimin e shpërndarjes së aplikacioneve, thjeshtimin e transformimit të TI-së, forcimin e qëndrueshmërisë kibernetike dhe analizimin në kohë për të vepruar – që janë elementë kryesorë të fitores si në sallën e këshillit, ashtu edhe në pistë. Si partner teknik i Jaguar Racing, Micro Focus fillimisht do të ofrojë teknologji për të ndihmuar ekipin të përshpejtojë zhvillimin e softuerit të tij, si dhe analitikë parashikuese për të përmirësuar performancën e ekipit dhe përvojën e shikimit.

Së bashku, ne do të zbatojmë zgjidhje IT që do të lidhin hendekun midis teknologjive ekzistuese dhe atyre në zhvillim dhe investimeve të TI-së të qëndrueshme. Ne e quajmë këtë Teknologji e Lartë, Dramë e Ulët.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Mbi pesë dekada sigurie dhe performancë pioniere në sportet motorike do të thotë se Alpinestars shënon 55 vjet në nivelet më të larta të garave profesionale si kompania kryesore botërore e këpucëve, veshjeve dhe mbrojtjes së motorsporteve, me synimet e saj të vendosura drejt së ardhmes.

Duke vazhduar inovacionin përmes kërkimit, projektimit dhe zhvillimit të teknologjisë, me objektet më të avancuara në SHBA dhe Evropë që ushqejnë një program zhvillimi të garave në mbarë botën, Alpinestars është një forcë globale në çdo seri të madhe të motorsportit. Produktet që ofrojnë rehati dhe frymëmarrje në mjedisin e kabinës me stres të lartë, reduktojnë lodhjen e shoferit dhe ndihmojnë përqendrimin.

Një qëllim. Një vizion.
ALPINESTARS
E PAZAKOHSHME

E PAZAKOHSHME

Ne projektojmë, zhvillojmë dhe shpërndajmë mallra dhe veshje ekipi të dallueshme, inovative që duken të shkëlqyera dhe të ndjehen të mrekullueshme. Rrjeti ynë global dhe gjerësia e njohurive dhe përvojës do të thotë që ju jeni në duar të sigurta dhe ekspertiza jonë me modën e qëndrueshme do të thotë që malli juaj të ndjehet mirë edhe kur nuk është i veshur.
E PAZAKOHSHME