KAMPIONATI

Sezoni 7 ishte më i suksesshmi i Jaguar Racing deri më atëherë, me ekipin dhe I-TYPE 5 i ri që sollën tetë podiume, dy fitore, një pole position dhe 177 pikë të shënuara. Historia u bë gjithashtu në Romë, ku ekipi arriti podiumin e parë të dyfishtë në Formula E dhe i pari për Jaguar në mbi 30 vjet.
DIRIYA, ARABIA SAUDITE<br>28 JAN

DIRIYA, ARABIA SAUDITE
28 JAN

DIRIYAH, ARABIA SAUDITE<br>29 JAN

DIRIYAH, ARABIA SAUDITE
29 JAN

MEKSIKO SITI, MEKSIKË<br> 12 SHK

MEKSIKO SITI, MEKSIKË
12 SHK

TBC, TBC <br> 05 MAR

TBC, TBC
05 MAR

TBC, KINË<br> 19 MAR

TBC, KINË
19 MAR

ROMË, ITALI<br> 09 PRI

ROMË, ITALI
09 PRI

MONAKO, MONAKO<br> 30 PRI

MONAKO, MONAKO
30 PRI

BERLIN, GJERMANI<br> 14 MAJ

BERLIN, GJERMANI
14 MAJ

XHAKARTA, INDONEZI<br> 04 QER

XHAKARTA, INDONEZI
04 QER

VANKOUVER, KANADA<br> 02 KOR

VANKOUVER, KANADA
02 KOR

NJU JORK, SHBA<br> 16 KOR

NJU JORK, SHBA
16 KOR

NJU JORK, SHBA<br> 17 KOR

NJU JORK, SHBA
17 KOR

LONDËR, MB <br> 30 KOR

LONDËR, MB
30 KOR

LONDËR, MB <br> 31 KOR

LONDËR, MB
31 KOR

SEUL, KOREA<br> 13 GUS

SEUL, KOREA
13 GUS

SEUL, KOREA<br> 14 GUS

SEUL, KOREA
14 GUS