MANUALË DHE UDHËZUES
MANUALË DHE UDHËZUES

Ju do të gjeni këtu manualin e Jaguar-it tuaj për referencë, së bashku me një sërë videosh dhe dokumentesh të tjera për t'ju ndihmuar të merrni maksimumin nga vetura juaj.

DIGITAL HANDBOOKS
Browse our library of digital handbooks and get to know your Jaguar inside out.
ZBULO MË SHUMË
UDHËZUES MËSIMORË
Një përzgjedhje videosh do t'ju udhëheqë përmes një sërë karakteristikash emocionuese dhe të dobishme në Jaguar-in tuaj.
ZBULO MË SHUMË
IGUIDE
Aplikacioni Jaguar iGuide përdor teknologjinë më të fundit për të shpjeguar të gjitha tiparet që nevojiten të dihen dhe kontrollet e Jaguar tuaj.
ZBULO MË SHUMË
NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
AKSESORË
Personalizoni Jaguar-in tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të projektuar posaçërisht për modelin tuaj