IGUIDE

The Jaguar iGuide app is your digital owner's manual. Helping you get to know your new Jaguar, quickly. Available for download on both Apple and Android.

IGUIDE

Aplikacioni Jaguar iGuide përdor teknologjinë më të fundit për të shpjeguar të gjitha tiparet që nevojiten të dihen dhe kontrollet e Jaguar tuaj. Gjithashtu, kryen funksion të dyfishtë si manual i pronarit, duke siguruar që ju gjithmonë të keni përgjigjen për çdo pyetje.

DOWNLOAD FOR iOS
DOWNLOAD FOR ANDROID
NDËRTO VETË


Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush
AKSESORË
Personalizoni Jaguar-in tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të projektuar posaçërisht për modelin tuaj