• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

MBËSHTETËSI I PRONARIT TË JAGUAR

UDHËZUES MËSIMORË

Këto 10 video udhëzuese ju tregojnë tiparet më të rëndësishme të Jaguar-it tuaj. Shkarkojini ato në laptop dhe/ose telefonin inteligjent, kështu që të keni udhëzimet në dorë kurdo që të keni nevojë për to.

Sistemi i Navigimit Cilësimet e udhëzimit zanor

Aktivizimi i mesazheve të udhëzimit zanor në sistemin e navigimit.

Sistemi i lidhjes audio

Luajtja e audios nga iPod, iPhone, pajisje MP3, USB dhe pajisje të tjera.

SWYS Kontroll zanor intuitiv

Si ta konfiguroni funksionin e kontrollit zanor për të përdorur telefonin dhe funksionet e tjera.

Cilësimet e sistemit audio

Caktimi i tonalitetit dhe ekuilibrit të sistemit të audios së Jaguar.