• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

MBËSHTETJA E PRONARIT TË JAGUAR

Personalizoni Jaguar-in tuaj me aksesorë. Të dimë se jeni i siguruar në rast aksidenti apo avarie. Ruajtja e makinës suaj në gjendje ekspozimi. Është e gjitha pjesë e mbështetjes sonë.

Aksesorë

Personalizoni Jaguar-in tuaj me një gamë të gjerë aksesorësh të projektuar posaçërisht për modelin tuaj. Aksesorët e Jaguar testohen dhe prodhohen në të njëjtat standarde si makina juaj dhe shoqërohen nga Garancia e Aksesorëve dhe Pjesëve e Jaguar. Klikoni mbi makinën tuaj më poshtë dhe eksploroni se si mund të personalizoni Jaguar tuaj.

ÇFARË ËSHTË DEF, SI TË RIMBUSHNI DHE PYETJET E SHPESHTA

Ne shpjegojmë se çfarë do të thotë legjislacioni i emetimeve Euro 6 për makinat tona, drejtuesit tanë dhe mjedisin.

AUDIO MERIDIAN™ PËR JAGUAR

Sigurohuni që makina juaj të ketë gjithmonë përkujdesje, çfarëdo që të ndodhë. Përfitoni nga shërbimet e rregullta, asistenca në rrugë dhe garancitë e Jaguar - të gjitha të dizajnuara posaçërisht për pronarët e Jaguar.

MANUALË DHE UDHËZUES

Ju do të gjeni këtu manualin për Jaguar-in tuaj për referencë, së bashku me një sërë videosh dhe dokumentesh të tjera për t'ju ndihmuar të merrni maksimumin nga vetura juaj.

Më shumë informacion