• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

JAGUAR GEAR - AKSESORË

Plotësoni pamjen e frymëzuar nga performanca të XE-së, me aksesorë fibrash karboni me cilësi të lartë.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

Personalizoni XE-në sipas shijes dhe mënyrës suaj të jetesës. Ne kemi grumbulluar pajisje më të njohura në paketa të përshtatshme, duke ju lejuar të zgjidhni lehtësisht ose të kombinoni ndërmjet paketave Fibra Karboni, Stilim ose Stil Jetese. Personalizoni XE-në tuaj duke klikuar Ndërto vetë ose klikoni Gjej pajisje për të eksploruar gamën e plotë të Jaguar Gear.

NDËRTO VETË SHFLETONI AKSESORËT E XE

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT

Plotësoni pamjen e frymëzuar nga performanca të XE-së, me aksesorë fibrash karboni me cilësi të lartë.

PAKETA STILIM

Përmirësoni pamjen elegante të XE-së tuaj.

PAKETA E STILIT TË JETESËS

Udhëtimet në vend, madje edhe në parkun lokal, mund të ndikojnë te makina juaj - ndihmoni në mbajtjen e XE tuaj të pastër dhe të pacenuar.

PAKETA STILIM PËRFSHIN:

Gryka ajrimi të zeza me shkëlqim; dhe kapakë pasqyrash të zeza me shkëlqim.

eksploroni aksesorët xe

PAKETA STIL JETESE PËRFSHIN:

Shinat me simbol Jaguar ju lejojnë të mbani gjithçka nga pajisjet sportive deri te bagazhet; Parafango të parme dhe të pasme; Tapetë gome Jaguar të fortë për të mbajtur qilimin e kabinës të pastër; dhe një tapet gome XE për ngarkesa (nuk është treguar), lehtësisht i heqshëm për pastrim.

eksploroni aksesorët xe

Ju mund të zgjidhni modelin XE dhe të shtoni opsione e aksesorë sipas dëshirës, ​​kur të ndërtoni XE-në tuaj. Dhe në qoftë se dëshironi të shikoni përtej katër paketave tona dhe të personalizoni më tej XE-në tuaj, pse të mos shfletoni katalogun e plotë në internet?

EKSPLORONI AKSESORËT XE