• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

PERFORMANCË DREJTIMI

Duke bashkuar më të fundit nga inovacioni, teknologjia dhe dizajni i Jaguar-it - XE lidh shoferin me makinën, makinën me rrugën.

REHATI DHE DINAMIZËM

XE reagon me shkathtësi dhe manovron me dinamizëm duke ruajtur gjithmonë rehatinë e udhëtimit - është një ekuilibër unik që e bën atë një Jaguar. Dhe tani opsioni i tërheqjes me të gjitha rrotat (AWD) me dinamikë inteligjente kollodoku (IDD), XE ofron aftësi edhe më të madhe në kushte me rrugë sfiduese.

NDËRTO VETË
image 1 image2

STRUKTURË E LEHTË PREJ ALUMINI

Duke ruajtur peshën pa kompromentuar qëndrueshmërinë, struktura jashtëzakonisht e fortë e lehtë prej alumini e XE-së ndihmon në arritjen e shpërndarjes optimale të peshës në raport 50:50. Kjo strukturë e lehtë nuk ul vetëm konsumin e karburantit dhe emetimin e CO2, por do të thotë se gama e XE mund të përfshijë gjithçka nga 106g/km deri në një shpejtësi maksimale deri në 250km/h.

VEKTORIZIMI I MOMENTIT

VEKTORIZIMI I MOMENTIT

Vektorizimi i Momentit së XE-së nga Frenimi maksimizon kontrollin edhe në kthesat më të ngushta. Duke mundësuar frenim të kontrolluar të pavarur në rrotat individuale të parme dhe të pasme, sistemi siguron shkathtësi sportive të jashtëzakonshme sportive si dhe shtimin e sigurisë së drejtuesit.

PROVË DREJTIMI XE

* Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE DHE DINAMIKA INTELIGJENTE E KOLLODOKUT

Sistemi i tërheqjes me të gjitha rrotat (AWD) i XE-së ofron udhëtim më të qetë e më të sigurt në të gjitha sipërfaqet. Në zemër ka një paketë transferimi kompakte me reagim tepër të shpejtë me softuer të integruar për dinamikën inteligjente të kollodokut (IDD). Zhvilluar ekskluzivisht nga Jaguar, softueri unik IDD përmban algoritme të sofistikuara për të reaguar në mënyrë inteligjente ndaj kushteve të rrugës. Parashikues, si dhe reagues, sistemi ndihmon në parandalimin e humbjes së tërheqjes në vend që të punojë për ta rifituar atë.

REAGIM PËRSHTATËS I SIPËRFAQES

REAGIM PËRSHTATËS I SIPËRFAQES

Reagimi përshtatës i sipërfaqes (AdScreen Surface Response) (AdScr) njeh dallimet midis sipërfaqeve për të shfrytëzuar mbërthimin maksimal në dispozicion në mot të keq dhe në terren sfidues.*

*AdSR është opsional në mjetet me të gjitha rrotat aktive me pajisje të pajisura me Dinamikë Përshtatëse dhe Dinamikë të Konfigurueshme.

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA SIPËRFAQET

Unike në këtë klasë makine, Kontrolli i Lëvizjes në Gjitha Sipërfaqet (ASPC) nga XE ndihmon në rritjen e besimit në kushte të rrëshqitshme. Është një kontroll i shpejtësisë së ulët që ndihmon XE të përballojë situata me tërheqje të ulët, pavarësisht nga moti - duke ju lejuar të përqendroheni te drejtimi*.

* E vetmja në këtë klasë të makinave, Kontrolli i Lëvizjes në Gjitha Sipërfaqet (ASPC) i XE-së ndihmon në shtimin e besimit në kushte rrëshqitëse. Është një kontroll drejtimi në shpejtësi të ulët që ndihmon XE-në të përballojë situata me mbërthim të ulët, pavarësisht nga moti - duke ju lejuar të përqendroheni te drejtimi.

SUSPENSION I FRYMËZUAR

Sistemet e sofistikuara të përparme dhe të pasme të suspensionit së XE plotësojnë një shasi që arrin një kombinim të shkëlqyer të sportivitetit dhe përsosjes. Teknologjitë e avancuara të amortizatorëve - si pasivë ashtu edhe përshtatëse - përmirësojnë cilësinë e udhëtimit dhe zgjerojnë gjerësinë e aftësisë dinamike të XE. Kontrolli i suspensionit, shkathtësia dhe reagimet i japin XE-së frymën e një veture sportive.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

Më shumë

* Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

DINAMIKA E AVANCUAR E DREJTIMIT

Modaliteti dinamik ngjall karakterin sportiv të XE-së. Përforcon reagimin e pedalit të shpejtësisë, rrit peshën drejtuese dhe bën ndryshimet e shpejtësisë edhe në shpejtësi më të lartë të motorit.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

KONTROLLI JAGUARDRIVE

Kontrolli i JaguarDrive ju lejon të zgjidhni ndërmjet modaliteteve Normal, Eco (Ekonomik), Dynamic (Dinamik) ose Snow Ice Snow (Borë Akull), ku secila ndryshon me lehtësi duke ndryshuar drejtimin dhe hartëzimin e shpejtësisë. Modaliteti Eko inkurajon drejtimin efikase të karburantit ndërsa modaliteti Dinamik përforcon reagimin mbrapa dhe rrit peshën drejtuese. Duke përzgjedhur modalitetin Shi Akull, Borë sistemi automatikisht frenon përshpejtimin dhe zbaton tërheqje më graduale në kushte të rrëshqitshme.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

Luaj

DREJTIMI ELEKTRIK I ASISTUAR ME FUQI

Duke ju dhënë kontroll të shkëlqyer në shpejtësi dhe asistencë të plotë gjatë manovrimit të ngadaltë, drejtimi elektrik i asistuar me fuqi (EPAS) i XE-së ofron reagime të shkëlqyera dhe ndihmë të menjëhershme me fuqi. Dhe është vetëm aktiv sipas kërkesës - duke kursyer energji kur keni vërtet nevojë për të, si dhe kursim të karburantit. 

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

Luaj

XE kombinon performancën, teknologjinë e avancuar dhe dizajnin e veçantë, të gjitha të mbështetura nga struktura e lehtë prej alumini. Krijoni XE-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

Ndërto vetë