• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

KARROCERIA

Një vështrim te XE dhe e kuptoni se mund të jetë vetëm një Jaguar.
EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 99 në versionin Manual
Të ulëta deri 106 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT l/100km

Nga 75.0 (3.8) në versionin Manual
Nga 68.9 (4.1) versionin Automatik

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet më të fundit.

DIZAJN DINAMIK

është optimizuar rigorozisht për efikasitet dhe stabilitet aerodinamik. Pret ajrin - duke pakësuar konsumin e karburantit dhe ulur emetimet. Çdo element shfrytëzon potencialin maksimal aerodinamik të jashtëm, duke ruajtur përmasat mahnitëse të XE.

NDËRTO VETË

AERODINAMIKË E AVANCUAR

AERODINAMIKË E AVANCUAR

Performanca aerodinamike është një funksion kyç i dizajnit të trupit XE dhe mbështet një koeficient mbresëlënës të tërheqjes të ulët deri në Cd 0.26. Edhe mbrojtja e poshtme dhe difuzori të frymëzuar nga veturat sportive janë projektuar për ta bërë XE-në sa më efikase, ekonomike dhe të rafinuar të jetë e mundur.

PJESA E PËRPARME

Kofanoja e skalitur pason fenerët* e dallueshëm të "J" - duke kanalizuar ajrin mbi e rreth trupit dhe duke minimizuar rezistencën e ajrit. XE është duke u përkulur, gati për të kërcyer. 
* Karakteristikë opsionale (standard në Portfolio, Modeli Historik, 300 SPORT dhe S)

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

PJESA ANËSORE

Aerodinamikisht i formuar për të kaluar ajrin vazhdueshmërisht prapa mesi i XE-së jep një ndjesi dinamizmi edhe kur është i palëvizshëm. Grykat anësore të kromuara, të stampuara me emrin Jaguar, aludojnë qëllimisht në F-TYPE - madje ekziston edhe shenja treguese e Jaguar-it që harkohet rreth dritareve anësore.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

PJESA E PASME

Një vështrim në ato shenja firmë dhe ju e dini se mund të jetë vetëm një Jaguar - pjesa e pasme e XE-së e prerë qëllimisht ka një mbulesë të shkurtër që thekson kredencialet e performancës së makinës dhe rrit rrjedhjen e ajrit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
BAGAZHI ME HAPJE GJESTI

BAGAZHI ME HAPJE GJESTI

Bagazhi me hapje gjesti* i mundëson drejtuesit të operojë hapjen e bagazhit nga pjesa anësore, pa pasur nevojë të prekë fizikisht automjetin ose pultin. Thjesht vendosni këmbën tuaj nën një nga qoshet e pasme të makinës dhe bagazhi hapet ose mbyllet.

*Kërkon hyrjen pa çelës dhe Asistencën e Pasme të Parkimit

TIPARET E DIZAJNIT TË JAGUAR XE

XE 300 SPORT

Përmban një numër shtesash të karrocerisë duke përfshirë një grilë rrjetë me simbolin 300 SPORT dhe gryka anësore unike mbi parafango në gri të errët.

EKSPLORO XE 300 R-SPORT
GRYKËT ANËSORE TË KROMUARA

GRYKËT ANËSORE TË KROMUARA

Me korniza kromi, me stampim Jaguar, grykët anësore të rrjetëzuara theksojnë karakterin sportiv të XE.

HARKU ANËSOR I KROMUAR

HARKU ANËSOR I KROMUAR

Duke ofruar unitet vizual me kabinën, xhami i dritares anësore është i përshtatur me një tipar kromi të vazhdueshëm.

SHENJAT E PASME

SHENJAT E PASME

Një vështrim te shenjat e pasme të XE-së dhe pjesën e varur me proporcione perfekte dhe e kuptoni se mund të jetë vetëm një Jaguar. Vetëm Jaguar, i cili ka qenë në pararojë të ndërtimit të makinave prej alumini për më shumë se një dekadë, ka teknologji dhe ekspertizë për të krijuar ato rrudha të mprehta.

DRITAT IKONIKE TË PASME

DRITAT IKONIKE TË PASME

Duke u frymëzuar nga dizajni i F-TYPE, dritat e pasme të XE paraqesin një medaljon dallues të ndërprerë nga një vijë horizontale.

XE kombinon performancën, teknologjinë e avancuar dhe dizajnin e veçantë, të gjitha të mbështetura nga struktura e lehtë prej alumini. Krijoni XE-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

Ndërto vetë