• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

GAMA E MODELIT XE

Qoftë stili luksoz ose stili sportiv, efikasiteti apo performanca - secili model i kushton rëndësi të veçantë cilësive unike Jaguar të XE-së. Shikoni gamën dhe vendosni se cila XE ju përshtatet.

XE SE

Esenca e XE - performancë e fokusuar-te-drejtuesi, me rafinimin legjendar nga Jaguar.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • Rrota aliazhi 17”
 • Ndenjëse rrobe cilësore (8 pozicione manuale)
 • Rimeso e zezë me shkëlqim
 • Timon lëkure i butë me grimcim
 • Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet (vetëm transmisioni automatik)
 • Tapete cilësore
 • Tapete metalike me shkrim Jaguar
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Pedale metalike të ndritshme

XE PRESTIGE

Për luks të shtuar, me tapiceri të përpunuar bukur nga materialet më të mira.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË SE):

 • Ndenjëse lëkure të grimcuar
 • Mbështetëse e pasme me dy mbajtëse gotash
 • Rimeso alumini në saten të lëmuar të errët
 • Timon sportiv lëkure i butë me grimcim
 • Ndriçimi i brendshëm i ambientit

XE PORTFOLIO

Kryevepër e luksit XE, me elegancë dhe përsosmëri në zemër.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË PRESTIGE):

 • Rrota aliazhi 18” me 6 këmbë “Stili 6006”*
 • Ndenjëse lëkure Windsor me vrima (10 pozicione elektrike)
 • Rimeso alumini me stampim
 • Larje fenerësh
 • Fenerë ksenon me funksion të dyfishtë

XE R-SPORT

Stil sportiv besimplotë, me pamje sportive dhe ndenjëse sportive të përshtatshme në tetë pozicione.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË SE):

 • Rrota aliazhi 18” me 5 këmbë “Stili 5030”
 • Ndenjëse Luxtec dhe me rrjetë teknike sportive (8 pozicione manuale)
 • Timon lëkure i butë me grimcim me simbolin R-Sport
 • Grilë e zezë radiatori me qarkim të kromuar
 • Rimeso alumini e gdhendur
 • Paketë trupi R-Sport – parakolp R-Sport, pragje me ngjyrën e trupit, gryka ajrimi sateni të kromuar me simbolin R-Sport dhe bisht te dera e bagazhit

XE LANDMARK EDITION

Stil sportiv besimplotë, me pamje sportive dhe ndenjëse sportive të përshtatshme në tetë pozicione.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË SE):

 • Rrota aliazhi 18” me 10 këmbë “Stili 1049” Ekskluzive për Modelin Historik XE
 • Parakolp sportiv, pragjet anësore dhe bishti i bagazhit me ngjyrën e trupit
 • Qarkim dritaresh, qarkim grile dhe kupa pasqyrash të zeza me shkëlqim
 • Ajërmbledhëse të karrocerisë me simbolin Landmark të zeza me shkëlqim
 • Ndenjëse sportive lëkure të grimcuar me vrima
 • Pragje të markuara Landmark

XE 300 SPORT

Stil sportiv besimplotë, me pamje sportive dhe ndenjëse sportive të përshtatshme në tetë pozicione.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË SE):

 • Rrota aliazhi 18” me 5 këmbë “Stili 5030”
 • Ndenjëse Luxtec dhe me rrjetë teknike sportive (8 pozicione manuale)
 • Timon lëkure i butë me grimcim me simbolin R-Sport
 • Grilë e zezë radiatori me qarkim të kromuar
 • Rimeso alumini e gdhendur
 • Paketë trupi R-Sport - parakolp R-Sport, pragje me ngjyrën e trupit, gryka ajrimi sateni të kromuar me simbolin R-Sport dhe bisht te dera e bagazhit

XE S

Performancë sportive e pabesueshme me një motor të fuqishëm 3.0 litërsh V6 380PS me superkomprimues.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE (KRAHAS ATYRE TË R-SPORT):

 • Rrota aliazhi 18” me 5 këmbë “Stili 5029”
 • Ndenjëse sportive lëkure e grimcuar e me pjesë kamoshi dhe qepje me kontrast (10 pozicione elektrike)
 • Timon lëkure i butë me grimcim me simbolin S
 • Grilë radiatori të zezë me qarkim sateni të kromuar
 • Rimeso alumini i rrjetëzuar

SPECIFIKIMET

Shikoni informacion të detajuar të performancës, të dhënat e motorit, çmimet e modelit dhe shifra të tjera kryesore për të gjithë gamën XE.

Shiko specifikimet

BROSHURA E XE

Për informacione të mëtejshme në lidhje me gamën e modelit Jaguar XE, shkarkoni broshurën XE më të fundit.

Shkarko një broshurë

* Rrota 17” me 15 këmbë “Stili 1016” is standard për motorin 120kW.