• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XE PRESTIGE

Duke shtuar më shumë luks, XE Prestige krijon një hapësirë ​​bashkëkohore duke përdorur materialet dhe zejtarinë më të mirë.

EMETIME TË KOMBINUARA TË GAZIT CO2 NË g/km

Të ulëta deri 126 në versionin Manual
Të ulëta deri 135 në versionin Automatik

EKONOMI E KOMBINUAR E KARBURANTIT l/100km

Deri në 4.8 në versionin Manual
Deri në 5.1 në versionin Automatik

XE Prestige vendos theksin në mënyrë të vendosur te luksi modern. Ndenjëset e lëkurës të grimcuara dhe një rimeso alumini e lustruar shprehin karakterin bashkëkohor të makinës dhe vëmendje të kujdesshme ndaj detajeve. Me një përzgjedhje të motorëve dhe transmisioneve, me rrota të pasme aktive ose të gjitha rrotat aktive, si dhe me një sërë opsionesh shtesë, ju mund të krijoni një XE Prestige që është iu përshtatet juve.

Ndërto vetë

TAPICERIA

Me një zgjedhje mes tre temash me ngjyra dhe njëmbëdhjetë rimesosh, ju mund të krijoni tapicerinë e përsosur të XE-së tuaj.

NDENJËSE LËKURE të grimcuara

NDENJËSE LËKURE të grimcuara

Ndenjëset prej lëkurave të grimcuara në XE Prestige karakterizohen nga përshtatje manuale 8x8 me përkulje pas si standard.

QEPJE ME KONTRAST

QEPJE ME KONTRAST

Cilësia dhe zejtaria superiore e Jaguar janë në zemër të XE Prestige. Qepja me gjilpërë dyshe krijon qëndrueshmëri dhe qepjet me kontrast mund të kombinohen me lëkurën e ndenjëseve dhe foletë e derës.

SPECIFIKIME TË XE PRESTIGE

Eksploro specifikimet e Jaguar XE Prestige.

SHIKO SPECIFIKIMET

PERSONALIZO XE PRESTIGE

Me gamën tonë të opsioneve dhe aksesorëve, ju mund ta bëni XE Prestige me të vërtetë tuajën.

eksploroni aksesorët