• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XE R-SPORT

Më guximtare dhe më këmbëngulës, XE R-Sport shfaq karakterin e saj të pashprehur sportiv brenda dhe jashtë, me një përzierje emocionuese të stilit dhe shkathtësisë.

EMETIME TË KOMBINUARA TË GAZIT CO2 NË g/km

Të ulëta deri 126 në versionin Manual
Të ulëta deri 135 në versionin Automatik

EKONOMI E KOMBINUAR E KARBURANTIT l/100km

Deri në 4.8 në versionin Manual
Deri në 5.1 në versionin Automatik

XE R-Sport çon nivelet sportive të XE në nivelin tjetër. Me stil të besueshëm, duke përfshirë rrota aliazhi 18” dhe paketë trupi unike R-Sport, XE R-Sport gjithashtu ofron suspension sportiv* si standard. Një zgjedhje motorësh do të thotë që ju mund të specifikoni R-Sport pikërisht për stilin tuaj të jetesës. 

*Përveç të gjitha rrotave aktive

Ndërto vetë

TAPICERIA

Me një zgjedhje mes tre temash me ngjyra dhe njëmbëdhjetë rimesosh, ju mund të krijoni tapicerinë e përsosur të XE-së tuaj.

PAKETË E JASHTME

PAKETË E JASHTME

Falë paketës unike të karrocerisë së XE R-Sport, linja sportive Jaguar është e pagabueshme. Përfshin një parakolp sportiv me tehe sateni të kromuara, pragje anësore, një bisht mbi bagazh dhe gryka ajrimi sateni të kromuara me nënshkrim R-Sport.

RROTA 18”*

RROTA 18”*

Rrota 18” aliazhi me 5 këmbë nënvizojnë pamjen e fuqishme të XE R-Sport.

*Rrota standarde 17” në e-Performance.

TAPICERI SPORTIVE

TAPICERI SPORTIVE

Kabina pasqyron karakterin dinamik të XE R-Sport me ndenjëse sportive të disponueshme në një gamë ngjyrash të frymëzuara nga garat, si dhe timon e tapetë të branduar me logon R-Sport. Tapiceria është nga Luxtec dhe karakterizohet nga pjesë teknike të rrjetëzuara.

SPECIFIKIME XE R-SPORT

Eksploro specifikimet e Jaguar XE R-Sport.

SHIKO SPECIFIKIMET

PERSONALIZO XE R-SPORT

Me gamën tonë të opsioneve dhe aksesorëve, ju mund ta bëni XE R-Sport me të vërtetë tuajën.

EKSPLORONI AKSESORËT