• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

KARROCERIA

Cilësia dhe zejtaria e jashtëzakonshme së bashku me dizajnin bashkëkohor britanik - XF është një automjet me bukuri të veçantë dhe luks dinamik.
EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 99 në versionin Manual
Të ulëta deri 106 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT l/100km

Nga 75.0 (3.8) në versionin Manual
Nga 68.9 (4.1) versionin Automatik

DIZAJN DINAMIK

Bëhuni dëshmitar një të jashtme që është e tendosur dhe atletike. Rrumbullakimet e bukura gjallërojnë karakterin deklarues. Grila ballore e besueshme dhe fryrja e fuqishme në kofano përforcojnë qëllimin e saj.

Ndërto vetë

LINJA E BUKURISË

Profili i përkryer i përparmë i XF Saloon është theksohet nga një hark i vetëm elegant i cili përshkon gjatësinë e trupit, duke kulmuar me drita të pasme me rrumbullakim të dyfishtë të frymëzuara nga F-TYPE.

Më shumë

PRAKTIK QËLLIMISHT

XF Sportbrake është edhe më i bollshëm, madje edhe më praktik se XF Saloon. Dizajni i saj jep një profil të stilit kupe me një ndjenjë dinamizmi të fuqishme. Anët e pjerrëta aerodinamikisht, një linjë beli e fortë, bisht i integruar në mënyrë të përsosur dhe dritat e pasme LED sigurojnë që Sportbrake të duket qëllimisht se është praktik.

Më shumë
AERODINAMIKË E AVANCUAR

AERODINAMIKË E AVANCUAR

Dizajni i karrocerisë së XF-së është natyrisht aerodinamik. Forma e saj e përparuar rrit manovrimin, dinamikën dhe përsosjen. Madje edhe fenerët e rrafshët dhe grykat anësore vijnë si rezultat i testimeve të zgjeruara të dizajnit për të zvogëluar zvarritjen dhe rritur forcën shtypëse.

PJESA E PËRPARME

PJESA ANËSORE

PJESA E PASME

XF 300 SPORT

Rrotat ekskluzive gri metalike të errët, të disponueshme në përmasa 19” dhe 20”, janë ekskluzive për XF 300 SPORT. Detajet gri të errët të karrocerisë plotësojnë profilin mbresëlënës të automjetit.

EKSPLORO 300 SPORT
FENERË ME NDRIÇIM LED ME NËNSHKRIM TEH “J" DRITA DITORE

FENERË ME NDRIÇIM LED ME NËNSHKRIM TEH “J" DRITA DITORE

Fenerët* përshtatës me ndriçim LED si dritë ditore që paraqesin tehun Jaguar “J” i japin XF-së një prani të mrekullueshme në rrugë.

GRYKËT ANËSORE TË KROMUARA

GRYKËT ANËSORE TË KROMUARA

Me kornizë të kromuar, me logon Jaguar të stampuar, grykat anësore të rrjetëzuara japin një ndjesi të dizajnit dinamik XF-së dhe fuqisë së fshehur.

TAVAN PANORAMIK

E përbërë nga një copë qelqi e vetme, tavani panoramike opsional prej 1.6m2 i XF Sportbrake është më i madhi në klasën e vet dhe ofron pamje të pandërprerë të qiellit.

NDËRTO VETË
DRITA TË PASME TË FRYMËZUARA NGA F-TYPE

DRITA TË PASME TË FRYMËZUARA NGA F-TYPE

Një nga aspektet e shumta të hollësishme të veturës XF është një grafik unik shirit në dritat e pasme me ndriçim LED i frymëzuar nga F-TYPE

DRITË MBRESËLËNËSE

DRITË MBRESËLËNËSE

Dritat e pasme të XF Sportbrake me ndriçim LED kanë një rrumbullakim të vetëm të frymëzuar nga F-TYPE në qendër të dizajnit të tyre. Kjo i bën të dallueshëm si ditën edhe natën.

Dizajni bashkëkohor i Jaguar i vlerësuar me çmime, dinamika e avancuar e lëvizjes dhe info-zbavitja brenda makinës e fjalës së fundit së teknologjisë e veçon XF-në nga konkurrenca. Përdorni konfiguruesin për të krijuar XF-në tuaj të përsosur.

Ndërto vetë

1 Karakteristikë opsionale. 
2 Disponueshmëria e këtyre karakteristikave, dhe nëse është standard ose opsional, varet nga tregu. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për detaje.