• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

PRAKTIKA DHE SIGURIA

XF ofron hapësirë ​​të gjithanshme, karakteristika praktike dhe nivele 5 të sigurisë Euro NCAP.
Automjeti i shfaqur: XF S Sportbrake me karakteristika opsionale të montuara.

DETAJE PRAKTIKE

E brendshmja e gjithanshme e XF-së ju ndihmon të bëni maksimumin e jetesës suaj. Praktika e saj dhe teknologjitë e avancuara të drejtuesit bëjnë çdo udhëtim më të lehtë dhe më relaksues.

Ndërto vetë

ÇELËSI I AKTIVITETIT

Çelësi i aktivitetit, një opsion i disponueshëm vetëm në XF Sportbrake, e bën jetën e plotë edhe më të lehtë. Rripi i dorës është i fortë dhe plotësisht i papërshkueshëm nga uji, duke ju lejuar të merrni pjesë në një sërë aktivitetesh - nga hedhja me parashutë në not - duke ju dhënë akses të menjëhershëm te makina në çdo kohë. Pulti konvencional mund të mbetet brenda makinës pasi çaktivizohet për qëllime sigurie.

Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal të Jaguar për specifikimet e fundit.

luaj

DERË BAGAZHI/BAGAZHI ME HAPJE GJESTI

Me derë bagazhi/bagazhi me hapje gjesti* ju mund të hyni në bagazh kur duart tuaja janë plot. Thjesht vendosni këmbën tuaj nën një nga qoshet e pasme të makinës dhe bagazhi hapet ose mbyllet. 2

luaj

HAPËSIRA E NGARKIMIT

E brendshmja e gjithanshme e XF Sportbrake është projektuar për të përmbushur kërkesat e stilit tuaj të jetesës. Hapësira e ngarkesës së saj siguron 565 litra hapësirë ​​kur ndenjëset e pasme janë në vend. Palosni ndenjëset e pasme dhe krijoni një hapësirë ​​që është dy metra në gjatësi dhe mbi një metër në gjerësi në pikën më të ngushtë, duke ofruar kështu 1.675 litra kapacitet për bagazhe plus hapësirën e fshehtë nën dysheme.

Më shumë

ÇENGEL ME HAPJE

Çengeli opsional me hapje elektrike fshihet prapa prapakolpit, me pamje të pastër dhe tërheqëse. Miratuar për ngarkesa të rimorkiove deri në 2,000 kg.

SIGURIA & TIPARET E NDIHMËS PËR DRIVER

Për ta bërë çdo udhëtim një eksperiencë më të sigurt, XF ofron një sërë asistencash për drejtuesit. Duke përdorur teknologjitë më të fundit InControl, kjo paketë karakteristikash ndihmon në shmangien e goditjeve të mundshme dhe menaxhimin e një sërë skenarësh të ndryshëm të drejtimit.

NDIHMA E AVANCUAR E PARKIMIT

Ndihma e Avancuar e Parkimit e bën parkimin në hapësira të ngushta më lehtë se kurrë. Sensorët masin hapësirën dhe nëse është e përshtatshme, i mundësojnë XF-së të vetëdrejtohet me saktësi gjatë manovrave të parkimit paralel dhe pingul - shoferi duhet të kontrollojë frenat dhe përshpejtuesin. Për hapësira paralele, funksioni i ndihmës dalëse mund të ndihmojë në përsëri në drejtimin e XF-së. Sistemi i zbulimit të trafikut të kundërt, duke përdorur sensorë të sistemit të monitorimit të këndit të vështirë, është në gjendje të zbulojë automjetet që afrohen që mund të jenë të padukshme nga shoferi, duke lëshuar një alarm të dëgjueshëm dhe një njoftim në ekranin me prekje. 3

luaj

ASISTENCA E KËNDEVE TË VËSHTIRA DHE ZBULIMI I MJETEVE GJATË ECJES MBRAPSHT

Nëse makina juaj zbulon një automjet tjetër që afrohet shpejt me në këndin e vështirë, sistemi Monitorimi i Këndeve të Vështira njofton me anë të një drite paralajmëruese të vogël në pasqyrën përkatëse të jashtme. Si një përmirësim për këtë, Asistenca e Këndit të Vështirë përdor një moment drejtues për t'ju shmangur nga makinë në këndin tuaj të vështirë nëse filloni të ndryshoni korsi. Duke përdorur të njëjtin sistem radar, Zbulimi i Mjeteve Gjatë Ecjes Mbrapsht ju paralajmëron nëpërmjet ekranit me prekje për automjete në lëvizje gjatë ecjes mbrapsht - për shembull, kur lëvizni në një parkim me shikim të kufizuar.

Më shumë

Dizajni bashkëkohor i Jaguar i vlerësuar me çmime, dinamika e avancuar e lëvizjes dhe info-zbavitja brenda makinës e fjalës së fundit së teknologjisë e veçon XF-në nga konkurrenca. Përdorni konfiguruesin për të krijuar XF-në tuaj të përsosur.

Ndërto vetë

1 Vetëm XF Saloon.
2 Karakteristikë opsionale (kërkon Hyrje pa Çelës dhe Asistencën e Pasme të Parkimit).
3 Karakteristikat opsionale, disponueshmëria dhe përshtatja janë në varësi të tregut.
4 Kërkon Navigation Pro.