• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

ZGJIDHNI XF-në TUAJ

Performanca sportive Jaguar, teknologji e avancuar dhe zejtari bashkëkohore në të gjithë gamën.

Saloon

Sportbrake

XF PURE SALOON

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 17” (rrota aliazhi 18” në motorët me benzinë V6 dhe 2.0 litërsh me 4 cilindra 300PS)
 • Fenerë halogjenë
 • Ndenjëse me material cilësor
 • Ndenjëse e përparme me përshtatje elektrike në 10 pozicione
 • Rimeso e zezë me shkëlqim
 • Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet (vetëm me transmision automatik)
 • Tapete cilësore
 • Pragje me ndriçim me shkrimin Jaguar

XF PRESTIGE SALOON

KARAKTERISTIKAT KRYESORE STANDARDE (KRAHAS ATYRE TË PURE)1:

 • Fenerët ksenon me funksion të dyfishtë me ndriçim LED të integruar 'J' si Dritë Ditore me spërkatës uji
 • Ndenjëse lëkure të grimcuara
 • Timon sportiv lëkure i butë me grimcim
 • Ndriçimi i brendshëm i ambientit

XF PORTFOLIO SALOON

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE (KRAHAS ATYRE TË PURE)1:

 • Rrota aliazhi 18” (rrota aliazhi 17” në motorët me naftë 2.0 litërsh me 4 cilindra 163PS)
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Shtresë e panelit e instrumenteve prej lëkure Windsor
 • Rimeso e zezë shkëlqyese me motive

XF R-SPORT SALOON

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE (KRAHAS ATYRE TË PURE)1:

 • Rrota aliazhi 18” (rrota aliazhi 17” në motorët me naftë 2.0 litërsh me 4 cilindra 163PS)
 • Paketë trupi R-Sport me parakolp sportiv, pragje anësore dhe bisht të montuar mbi bagazh††
 • Suspension sportiv (ofrohet vetëm në motorët Ingenium 2.0 litërsh me benzinë 200PS1 dhe 250PS me rrota të pasme aktive dhe motorët Ingenium me naftë 180PS dhe 240PS1 me rrota të pasme aktive)
 • Ndenjëse lëkure të grimcuara me pjesë teknike të rrjetëzuara
 • Timon shumëfunksional me markimin R-Sport
 • Qarkim dritaresh të zinj me shkëlqim

XF 300 SPORT SALOON

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 19” ngjyrë gri të errët me prerje diamanti. Ekskluzive për XF 300 SPORT
 • Grilë, qarkim dritaresh, pragje anësore, kupa pasqyrash, fruda të pasme dhe bisht me ngjyrë gri të errët
 • Timon shumë-funksional të markuar 300 SPORT me qepje kontrasti të verdhë
 • Pragje të markuara 300 SPORT
 • Ndenjëse sportive me stampim 300 SPORT dhe qepje kontrasti të verdhë me gjilpërë dyshe (14 pozicione elektrike)
 • Diskofrena të zeza me markim 300 SPORT

XF S SALOON

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE (KRAHAS ATYRE TË R-SPORT)1:

 • Rrota aliazhi 19”
 • Paketë trupi S me parakolp sportiv, pragje anësore të zeza me shkëlqim, fruda të pasme të zeza dhe bisht me gdhendje2
 • Diskofrena të kuqe
 • Dinamikë Përshtatëse
 • Ndenjëse sportive lëkure e grimcuar e me pjesë kamoshi me markimin S
 • Timon shumëfunksional me markimin S

XF PURE SPORTBRAKE

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 17"
 • Fenerë halogjen
 • Ndenjëse me material cilësor
 • Ndenjëse të parme me 10 pozicione elektrike2
 • Mbështetëse krahu e pasme me mbajtëse gotash
 • Ndenjëse të pasme me palosje 40:20:40
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Tapete cilësore
 • Pragje me ndriçim me shkrimin Jaguar

XF PRESTIGE SPORTBRAKE

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Fenerët ksenon me funksion të dyfishtë me ndriçim LED të integruar 'J' si Dritë Ditore me spërkatës uji
 • Ndenjëse lëkure të grimcuara
 • Timon sportiv lëkure i butë me grimcim
 • Ndriçimi i brendshëm i ambientit

XF PORTFOLIO SPORTBRAKE

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 18” (rrota aliazhi 17” në motorët me naftë 2.0 litërsh me 4 cilindra 163PS)
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Shtresë e panelit e instrumenteve prej lëkure Windsor
 • Rimeso e zezë shkëlqyese me motive

XF R-SPORT SPORTBRAKE

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 18” (rrota aliazhi 17” në motorët me naftë 2.0 litërsh me 4 cilindra 163PS)
 • Paketë trupi R-Sport me parakolp sportiv, pragje anësore dhe bazë shinash të zeza me shkëlqim
 • Ndenjëse lëkure të grimcuara me pjesë teknike të rrjetëzuara
 • Timon shumëfunksional me markimin R-Sport
 • Rrathë dritaresh të zinj me shkëlqim
 • Shtresë alumini e hollë e errët përgjatë kroskotit,

XF 300 SPORT SPORTBRAKE

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 19” ngjyrë gri të errët me prerje diamanti. Ekskluzive për XF 300 SPORT
 • Grilë, qarkim dritaresh, pragje anësore, kupa pasqyrash, fruda të pasme dhe bisht me ngjyrë gri të errët
 • Timon shumë-funksional të markuar 300 SPORT me qepje kontrasti të verdhë
 • Pragje të markuara 300 SPORT
 • Ndenjëse sportive me stampim 300 SPORT dhe qepje kontrasti të verdhë me gjilpërë dyshe (14 pozicione elektrike)
 • Diskofrena të zeza me markim 300 SPORT
 • Bazë shinash ngjyrë gri e errët

XF S SPORTBRAKE

KARAKTERISTIKA KRYESORE STANDARDE1:

 • Rrota aliazhi 19”
 • Paketë trupi S me pragje anësore të zeza me shkëlqim, fruda të pasme të zeza dhe bazë shinash të zeza me shkëlqim††
 • Diskofrena të kuqe
 • Dinamikë Përshtatëse
 • Ndenjëse sportive lëkure/kamoshi e grimcuar me markimin S
 • Timon shumëfunksional me markimin S

SPECIFIKIMET

Shikoni informacion të detajuar të performancës, të dhënat e motorit dhe shifra të tjera kryesore për të gjithë gamën XF.

Shiko specifikimet

SHKARKO NJË BROSHURË

Shkarkoni broshurën më të fundit të XF-së për informacione të mëtejshme rreth gamës.

Shkarko një broshurë
1 Ju lutem vini re se tiparet standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni variante të modelit. Tiparet standarde mund të ndryshojnë gjithashtu në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmisionit.
2 Ndenjëset e parme me 18 pozicione manuale me pjerrësim elektrik janë standard në XF Pure me motor nafte 2.0 litërsh me 4 cilindra dhe 163PS kuaj fuqi.