• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XF PRESTIGE

Çojeni luksin në nivelin tjetër me materiale bashkëkohore dhe zejtarinë më të mirë.

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 129‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 138‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km

Nga 4.9‡ në versionin Manual
Nga 5.2‡ në versionin Automatik

XF Prestige ofron luks elegant. Disponohen ndenjëse prej lëkure dhe një zgjedhje punimesh imtësisht e përsosur. Ndriçimi i brendshëm i ambientit plotëson hapësirën elegante të kabinës. Fenerët Ksenon me dy funksione HID me ndriçim LED me tehe J kurorëzojnë pamjen dinamike të jashtme.

EKSPLORO XF SPORTBRAKE Ndërto vetë

LUKS BASHKËKOHOR

Shijoni luks të shtuar në XF Prestige. Ndenjëset e përparme me përshtatje elektrike në 10x10 pozicione ofrojnë rehati dhe shkathtësi, ndërkohë që ndriçimi i ambientit me fosfor blu thekson zejtarinë bashkëkohore.

TAPICERI LËKURE

TAPICERI LËKURE

XF Prestige disponohet me ndenjëse lëkure të grimcuara në një gamë ngjyrash dhe një timon lëkure me kokrriza të buta për një ndjenjë zejtarie dhe luksoze.

FENERË KSENON ME INTENSITET TË LARTË

FENERË KSENON ME INTENSITET TË LARTË

Fenerët Ksenon me intensitet të lartë me dy funksione (HID) janë të ndritshëm dhe të qartë, duke siguruar ndriçim të shkëlqyeshëm të rrugës me drita të gjata dhe të shkurtra, për një lëvizje më të lehtë dhe më të sigurt gjatë natës. Ndriçimi i tyre integral me ndriçim LED tehu “J” Drita Ditore gjithashtu i japin XF Prestige një dallueshmëri vizuale të veçantë. Spërkatës e integruar të ujit janë standard.

NDRIÇIMI I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

NDRIÇIMI I AMBIENTIT TË BRENDSHËM

Kabina gjallërohet nga ndriçim i kujdesshëm i brendshëm me ngjyrë fosfori blu që nxjerr në pah detajet kryesore të projektimit dhe funksionet e kabinës për të krijuar një efekt të pasur vizual.

BËJE XF-në TËNDEN

Me një koleksion të gjerë aksesorësh të jashtëm dhe të brendshëm në dispozicion, XF është gati të përputhet me stilin tuaj dhe stilin e jetës tuaj.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

1 Disponueshmëria e këtyre karakteristikave, dhe nëse është standard ose opsional, varet nga tregu. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për detaje. 
2 Karakteristikë standarde vetëm me transmisionin automatik. 
‡NEDC (New European Driving Cycle) është cikli i mëparshëm i përdorur për të matur konsumin e karburantit dhe emetimet në automjetet për pasagjerë në Evropë. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. Shifrat tregohen për NEDC dhe testet e ciklit të ri WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës.