• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XF R-SPORT

E guximshme dhe deklaruese. Sportivitet i pagabueshëm jashtë dhe brenda.

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 129‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 138‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km

Nga 4.9‡ në versionin Manual
Nga 5.1‡ në versionin Automatik

XF R-Sport është një shprehje e guximshme e karakterit sportiv të XF-së. Stili i trupit muskulor i shton dizajnit të veçantë XF-së dhe suspensioni sportiv1 ofron manovrim të saktë dhe një ndjesi të lidhur.

EKSPLORO XF SPORTBRAKE Ndërto vetë

E FRYMËZUAR NGA PERFORMANCA

Personaliteti sportiv i XF-së reflektohet në këtë tapiceri. Një shtresë alumini e hollë e errët shtrihet përgjatë gjithë kroskotit, ndërsa detajet kryesore të projektimit paraqesin simbolet dhe modelin R-Sport për stilin dallues.

TAPICERI SPORTIVE

TAPICERI SPORTIVE

Karroceria e R-Sport ka ndikim vizual të vërtetë. Është dalluese falë dizajnit unik të karrocerisë, i cili përfshin një parakolp sportiv, simboli R-Sport mbi timon thekson karakterin atletik të tapicerisë.

PAMJE E JASHTME SPORTIVE

PAMJE E JASHTME SPORTIVE

Pamja e jashtme e R-Sport ka ndikim vizual të vërtetë. Falë dizajnit unik të stilit të jashtëm të trupit, që përfshin një parakolp sportiv, pragje anësore R-Sport, bishtin e pasmë si dhe simbolin R-Sport mbi grykat anësore të ajrit.

SUSPENSIONI SPORTIV

SUSPENSIONI SPORTIV

Suspensioni sportiv i R-Sport përbëhet nga susta spirale më të forta dhe amortizatorë më progresiv. Këto susta dhe amortizatorë janë përshtatur për të siguruar manovrim dhe shkathtësi të shkëlqyer, duke ruajtur cilësinë legjendare të Jaguar-it. 1

BËJE XF-në TËNDEN

Me një koleksion të gjerë aksesorësh të jashtëm dhe të brendshëm në dispozicion, XF është gati të përputhet me stilin tuaj dhe stilin e jetës tuaj.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

1 Ofrohet vetëm në motorët Ingenium 2.0 litërsh me benzinë 200PS dhe 250PS me rrota të pasme aktive dhe motorët Ingenium me naftë 180PS dhe 240PS me rrota të pasme aktive. 
2 Disponueshmëria e këtyre karakteristikave, dhe nëse është standard ose opsional, varet nga tregu. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për detaje. 
3 Karakteristikë standarde vetëm me transmisionin automatik. 
‡NEDC (New European Driving Cycle) është cikli i mëparshëm i përdorur për të matur konsumin e karburantit dhe emetimet në automjetet për pasagjerë në Evropë. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. Shifrat tregohen për NEDC dhe testet e ciklit të ri WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës.