• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XF R-SPORT SPORTBRAKE

E guximshme dhe deklaruese. Sportivitet i pagabueshëm jashtë dhe brenda.

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 134‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 142‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km

Nga 5.1‡ në versionin Manual
Nga 5.4‡ në versionin Automatik

XF R-Sport është një shprehje e guximshme e karakterit sportiv të XF-së. Stili i trupit muskulor dhe simbolet R-Sport i shtojnë dizajnit dallues të XF-së. Brenda kabinës, ndenjëset sportive me ekspertizë inxhinierike ju mbajnë dhe mbështesin në çdo kthesë1.

EKSPLORO XF SALOON NDËRTO VETË

E FRYMËZUAR NGA PERFORMANCA

Personaliteti sportiv i XF-së reflektohet në këtë tapiceri. Një shtresë alumini e hollë e errët shtrihet përgjatë gjithë kroskotit, ndërsa detajet kryesore të projektimit paraqesin simbolet dhe modelin R-Sport për stilin dallues.

TAPICERI SPORTIVE

TAPICERI SPORTIVE

Pamja e jashtme e R-Sport ka ndikim vizual të vërtetë. Është dalluese falë dizajnit unik të karrocerisë, i cili përfshin një parakolp sportiv, simboli R-Sport mbi timon thekson karakterin atletik të tapicerisë.

PAMJE E JASHTME SPORTIVE

PAMJE E JASHTME SPORTIVE

Pamja e jashtme e R-Sport ka ndikim vizual të vërtetë. Falë dizajnit unik të stilit të jashtëm të trupit, që përfshin një parakolp sportiv, pragje anësore R-Sport, bishtin e pasmë si dhe simbolin R-Sport mbi grykat anësore të ajrit.

BËJE XF-në TËNDEN

Me një koleksion të gjerë aksesorësh të jashtëm dhe të brendshëm në dispozicion, XF është gati të përputhet me stilin tuaj dhe stilin e jetës tuaj.

Eksploroni aksesorët

1 Disponueshmëria e këtyre karakteristikave, dhe nëse është standard ose opsional, varet nga tregu. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj lokal të Jaguar për detaje. 
2Karakteristikë standarde vetëm me transmisionin automatik.
Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit përfundimtar përpara prodhimit. Vini re se emetimet CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.