• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XF SPORTBRAKE

Dallueshëm Jaguar. Modeli deklarues i XF-së dallohet ndër të tjerat.
XF SPORTBRAKE
XF

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 134‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 142‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km

Nga 5.1‡ në versionin Manual
Nga 5.4‡ në versionin Automatik

XF

Dallueshëm Jaguar. Modeli deklarues i XF-së dallohet ndër të tjerat.
XF SPORTBRAKE
XF

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km

Të ulëta deri 129‡ në versionin Manual
Të ulëta deri 138‡ në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km

Nga 4.9‡ në versionin Manual
Nga 5.2‡ në versionin Automatik

XF ndërtohet mbi suksesin e makinës së Jaguar që ka fituar më shumë çmime ndonjëherë. Duke pasur një kombinim të pakrahasueshëm të stilit dhe substancës, ai sjell një përzierje krejtësisht joshëse të dizajnit, dinamikës dhe përsosjes për të krijuar një makinë që ofron si gjallërim edhe efikasitet. Të gjitha të përmirësuara nga teknologjitë më të fundit që ju mbajnë të sigurt, të lidhur dhe argëtuar.

Ndërto vetë

EKSPLORO TAPICERINË E XF SPORTBRAKE

EKSPLORO TAPICERINË E XF SALOON

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

SALOON OSE SPORTBRAKE

Nëse zgjidhni veturën dalluese të biznesit ose shkathtësinë elegante të Sportbrake - XF siguron një eksperiencë dinamike lëvizëse.

EKSPLORO XF SALOON EKSPLORO XF S SPORTBRAKE

XF 300 SPORT

Besim i qetë dhe pamje dalluese që tërheq vëmendje. Një blic diskofrenash të verdha, ajërmbledhësesh gri të errët dhe simbolesh mbresëlënëse 300 Sport. XF 300 SPORT është gati të hungërijë.

EKSPLORO XF 300 SPORT

E LEHTË, INSTINKTIVE, REAGUESE

Falë strukturës së lehtë prej alumini të Jaguar, XF është më efikase, ofron kosto operative më të ulëta dhe ul emetimet deri në 134g/km1‡. Në lëvizje, pirun suspensioni i dyfishtë me peshë të lehtë

EKSPLORO PERFORMANCËN

KRIJUAR NË PERFEKSION

XF është destinacioni i zgjedhjes dhe luksit me porosi. Një vend ku materialet cilësore janë krijuar me elegancë në një dizajn që sjell rehati të pastër, gjithëpërfshirëse. Kudo që jeni ulur, dizajni bashkëkohor i XF-së, drita e bollshme natyrore dhe mjeshtëria e hollë kombinohen për të krijuar një atmosferë të përsosjes së relaksuar.

EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

INCONTROL

Qëndroni të lidhur dhe argëtuar përmes sistemit të info-zbavitjes InControl të XF-së. Çdo XF përmban teknologjitë e fuqishme, të brezit të ardhshëm të Touch Pro si standard. Reagues, intuitiv dhe integruar në mënyrë të pandërprerë - teknologjia Jaguar ofron zgjidhje që rrisin fuqishëm makinën tuaj2.

EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS

PROJEKTUAR PËR JETË

XF nuk bën kompromis midis stilit deklarues, shkathtësisë dhe sigurisë. Teknologjitë e avancuara të asistencës së shoferit nënkuptojnë që ju mund të relaksoheni duke e ditur se XF është projektuar për t'ju mbajtur të sigurt, ndërsa hapësira praktike e ngarkesës dhe një sërë veçorish të reja e të leverdishme mbështesin mënyrën tuaj të jetesës.

Automjeti i shfaqur: XF S Sportbrake me karakteristika opsionale të montuara (të varura nga tregu).

EKSPLORO PRAKTIKËN DHE SIGURINË

VLERËSIMI ME PESË YJE NGA EURO NCAP

Jaguar XF ka arritur maksimumin e 5 yjeve në testet e sigurisë Euro NCAP 2015. 3 
 
Duke ofruar mbrojtjes të jashtëzakonshme ndaj aksidenteve, automjeti arriti klasifikim të lartë në të gjitha kategoritë, duke përfshirë kategoritë Pasagjer dhe Kalimtar dhe është ndër modelet më të vlerësuara në segmentin e saj. 

XF ofron një gamë të sistemeve aktive të sigurisë përfshirë Frenimin në Rast Urgjence (BAE) për të përmirësuar më tej nivelin e sigurisë së klasit botëror.

VIZITO FAQEN E EURO NCAP
XF PËR BIZNES

XF PËR BIZNES

Ne kemi konsideruar të gjitha fushat e Kostos Totale të Pronësisë gjatë krijimit të XF. Rezultati ishte deri në 34,000 km ose dy vjet midis shërbimeve, emetime CO2 nga 134g/km1‡ dhe efikasitet karburanti deri në 5.1 litra/100km4 - duke e klasifikuar XF-në ndërmjet udhëheqësve në klasë.

EKSPLORO GAMËN

EKSPLORO GAMËN

Çdo model XF në gamë ofron një kombinim të dallueshëm të efikasitetit, performancës dhe luksit.
EKSPLORO XF SALOON
EKSPLORO XF Sportbrake

1Performanca e motorit dhe shifrat e efikasitetit përfaqësuese vetëm për XF Saloon.
2 Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Jaguar për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.
3 Vetëm XF Saloon.
4 Shifrat për performancën e motorit dhe efikasitetin janë përfaqësuese vetëm për XF Saloon.
NEDC (New European Driving Cycle) është cikli i mëparshëm i përdorur për të matur konsumin e karburantit dhe emetimet në automjetet për pasagjerë në Evropë. WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) është procesi i ri në fuqi nga viti 2017, i cili mat karburantin, konsumin e energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. Shifrat tregohen për NEDC dhe testet e ciklit të ri WLTP. Dallimi në shifra është për shkak të një ndryshimi në mënyrën se si testohen automjetet, sesa një reduktim i performancës.