• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Luaj

JAGUAR GEAR - AKSESORË

Përshtatni XF-në me mënyrën tuaj të jetesës. Zgjidhni nga një gamë e gjerë aksesorësh praktikë dhe elegant që disponohen.

Me aksesorët Jaguar ju mund të shtoni prekjen personale në XF-në tuaj. Këto pajisje mund të përmirësojnë XF-në tuaj në shumë mënyra. Nëse është për të shfaqur stilin tuaj, të mbuloni kërkesat praktike, ose t'ju ndihmojnë të shijoni kohën e lirë. Aksesorët tanë më të njohur janë grupuar në katër paketa për ju: Fibra karboni, Stilim, Stil jetese dhe Biznes. Zgjidhni nga një prej këtyre paketave ose zgjidhni kombinimin tuaj të përsosur të aksesorëve individualë.

NDËRTO VETË GJEJ PAJISJE

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT

Theksoni karakterin e makinës sportive XF me këto përmirësime të hijshme me stil.

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT:

PAKETA E FIBRAVE TË KARBONIT:

Rritja e apelit sportiv të XF-së me këto funksione të frymëzuara, me këto kupa pasqyrash prej fibrash karboni dhe gryka anësore prej fibrash karboni të frymëzuara nga performanca. Brenda, tapete luksoze shtojnë më shumë praninë e rehatisë dhe stilit.

Ndërto vetë

PAKETA STILIM

Këto pajisje theksojnë dukshëm pamjen e XF-së.

PAKETA STILIM:

Shijoni vëmendjen me këto kupa pasqyrash të zeza me shkëlqim dhe gryka anësore të zeza me shkëlqim.

NDËRTO VETË

PAKETA E STILIT TË JETËS

Cilido qoftë sporti apo argëtimi juaj aktual, këto pajisje mund t'ju ndihmojnë të kënaqeni plotësisht duke mbrojtur XF-në tuaj si brenda dhe jashtë.

PAKETA E STILIT TË JETËS:

Merrni më shumë nga XF-ja juaj me këtë paketë. Shiritat e zgarës me markim Jaguar ju lejojnë të mbani gjithçka që nga pajisjet sportive deri te bagazhet. Parafangot e parme dhe të pasme shtojnë një mbrojtje shtesë kundër papastërtisë dhe guriçkave që dëmton bojën e XF-së. Ndërsa te tapiceria, astari prej gome dhe tapeti prej gome janë të lehtë për tu pastruar dhe ofrojnë mbrojtje nga konsumi dhe ciflosjet.

NDËRTO VETË

PAKETA BIZNES

Mbani gjërat tuaja personale të pastra, të rregullta dhe të sigurta me këtë paketë aksesorësh.

PAKETA BIZNES:

Një varëse rrobash Jaguar e montuar në mbështetësen e kokës për të mbajtur rrobat pa rrudhosje. Hapësira e pasme ofron vend ​​shtesë për të organizuar dhe ruajtur sende më të mëdha, të tilla si harta.

GJEJ PAJISJE
Mund të zgjidhni modelin XF dhe të shtoni opsione dhe aksesorë sipas dëshirës, ​​kur të ndërtoni XF-në tuaj.

NDËRTO VETË GJEJ AKSESORËT