• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

Play

JAGUAR GEAR - AKSESORË

Përshtatni XJ-në me mënyrën tuaj të jetesës. Zgjidhni nga një gamë e gjerë aksesorësh praktikë dhe elegant që disponohen.
Mjetet e paraqitura në përmbajtjen e filmuar në këtë faqe mund të mos jenë përfaqësime të sakta të përmirësimeve dhe shtesave të fundit. Ju lutemi referojuni shitësit tuaj lokal Jaguar për specifikimet e fundit.

Bëjeni me të vërtetë tuajën duke shtuar stilin, praktikën dhe shkathtësinë me pajisje origjinale të XJ nga shitësi lokal i Jaguar.

NDËRTO VETË SHIKONI OPSIONE DHE AKSESORË

REHATIA

Shtoni prekjen personale në kabinën luksoze të XJ-së me një gamë aksesorësh të punuar imtësisht.

PAJISJE PËR REHATINË

Aksesorët Kliko dhe Vazhdo janë projektuar si për volinë tuaj edhe të pasagjerëve tuaj. Gama përfshin mbajtësin Jaguar iPad që lejon pasagjerët në ndenjëset e pasme të shijojnë argëtim pa duar gjatë gjithë udhëtimit. Për raste më formale, ju mund të dëshironi të instaloni varësen e xhaketës Jaguar për të mbajtur këmisha apo xhaketa pa rrudha gjatë transportimit.

NDËRTO VETË

STILI

Shtoni stilin më individual në XJ me këto pajisje.

STILI I AKSESORËVE

Aksesorët përfshijnë: Pragje me ndriçim dhe dado disqesh me hungërues për t’i dhënë XJ-së lëmim me shkëlqim.

NDËRTO VETË

PËRDORIME

Pajisje praktike për t'ju ndihmuar të merrni më shumë nga XJ-ja juaj.

AKSESORË PËRDORIMI

Aksesorët përfshijnë: Një sistem i tërheqjes në borë, si dhe një ndihmë për tërheqjen në dimër, duke mbajtur mbërthim të fortë në kushte me dëborë, me baltë ose me akull.

NDËRTO VETË

Zgjidhni një model XJ pastaj shtoni opsione dhe aksesorë ndërsa ndërtoni XJ-në tuaj të përsosur me Konfiguruesin tonë. Nëse dëshironi të personalizoni XJ tuaj edhe më tej, mund të shfletoni katalogun tonë të plotë në internet.

Ndërto vetë Shikoni opsione dhe aksesorë