• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

KARROCERIA

XJ ofron luksin e vërtetë. Një mori ngjyrash dhe rrotash janë të disponueshme, duke përfshirë rrotat ekskluzive prej aliazhi për XJ50 me 5 këmbë “Stili 5045” me prerje diamanti me shkëlqim të zi.

Autoritar, elegant dhe i fuqishëm. Forma e lotit të XJ-së është formuar për efikasitet optimal aerodinamik, duke reduktuar rezistencën e ajrit në minimum, duke përmirësuar përshpejtimin, efikasitetin e karburantit dhe emetimet e CO2.

NDËRTO VETË

BËJ NJË DEKLARATË

XJ në lëvizje është një pamje për të parë. Edhe pa lëvizur ka aftësinë për të rritur rrahjet e zemrës, karakterin e saj të fuqishëm të pasqyruar në qëndrimin e ulët, të gjerë dhe të gjatë të linjës së gjatë të tendosur të mesit. Me ndërthurjen e linjave dinamike të mprehta dhe elegancën e skalitur, XJ mishëron plotësisht premtimin e Jaguar të dizajnit dramatik, dinamik dhe të pastër.

INTELIGJENCË NË LËVIZJE

Dizajni dhe inxhinieri vijnë në jetë te XJ. Pjesa e përparme e makinës është e guximshme dhe e vendosur, me një grilë madhështore ballore me detaje rrjetë. Grila është përshtatur me fenerë LED të plotë efikas në kursim me dizajnin unik të Jaguar “Dopio J” si Dritë Ditore.

DALLOHET NË ÇAST NGA ÇDO KËND

DALLOHET NË ÇAST NGA ÇDO KËND

Në pjesën e pasme, dritat LED të pasme me simbolin “J” të ndriçuar dhe marmita eliptike theksojnë fuqinë dhe gatishmërinë e XJ-së.

PARAKOLPE THEKSUESE

XJ50 përmban parakolpe dhe prapakolpe të stilit XJ Autobiography për të shtuar theksimin e stilit bindës të automjetit. Parakolpi i përparmë plotësohet me qarkim të kromuar të ajërmbledhëseve dhe rrjetë grile të zezë.

EKSPLORO XJ50
LINJA LUNDRUESE E ÇATISË

LINJA LUNDRUESE E ÇATISË

Xhami i pasmë i XJ-së mbështillet në mënyrë të përsosur rreth makinës për të krijuar linjë lundruese që thekson profilin e gjatë, të ulët dhe të gjerë.

XJ R-SPORT

XJ R-SPORT

XJ R-Sport përmban karakteristika dinamike stili që përfshijnë një grilë të zezë me shkëlqim dhe fruda të pasme, si dhe një ndarës të përparmë, pragje anësore të stilit “R” dhe një bisht.

XJ është vetura supreme e Jaguar. Është kombinimi i përsosur i teknologjisë së përparuar, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz. Krijoni XJ-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

Ndërto vetë