• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

SIGURIA

Një gamë e ndihmës së avancuar të drejtuesit dhe sistemeve të sigurisë janë projektuar për t'ju mbrojtur në çdo udhëtim.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

XJ është e pajisur me një sërë sistemesh të asistencës së shoferit që ofrojnë shumë më tepër se sa shuma e pjesëve të tyre, duke punuar bashkë për ta bërë lëvizjen më të lehtë dhe më të sigurt.

NDËRTO VETË

PROJEKTUAR PËR SIGURI

Cilado qofshin detyrat, kushtet apo ambienti, mund të jeni të sigurt se XJ do të shkojë më tej për t’ju ndihmuar e mbrojtur juve dhe udhëtarët tuaj.

DRITA FANTASTIKE

Fenerët LED të fuqishëm dhe efikasë të XJ prodhojnë një model jashtëzakonisht të qetë rrezesh drite që i afrohet shumë dritës së vërtetë të ditës - duke lejuar që objektet të njihen më shpejt. Ato janë gjithashtu të disponueshme me Ndriçim Përpara Përshtatës1, i cili punon së bashku me drejtuesin për të rritur ndriçimin në kthesa dhe me Asistencën e Rrezes së Fortë Inteligjente Automatike1 (AHBA) që ul dritat ndërsa qaset një automjet përballë.

NDENJËSET E FËMIJËVE

NDENJËSET E FËMIJËVE

Një numër ndenjësesh për fëmijë për XJ janë në dispozicion për t'i mbajtur të vegjlit të sigurtë. Nga ndenjëset e të sapolindurve dhe foshnjave te shtesat ngritëse për fëmijë më të mëdhenj, të gjitha pajisjet janë të dizajnuara për lehtësinë e instalimit, heqjes dhe pastrimit.

GJITHMONË NË KONTROLL

GJITHMONË NË KONTROLL

Mbrojtja përfshin Thirrje SOS në Rast Urgjence, e cila automatikisht i sjell shërbimet përkatëse në vendndodhjen tuaj të saktë në rast të një situate kritike. Ai gjithashtu siguron Ndihmën e Optimizuar të Jaguar për të transmetuar të dhënat e vendndodhjes tuaj dhe të automjeteve për të ndihmuar në minimizimin e vonesave në udhëtimin tuaj. Aplikacioni Remote Premium ju mundëson të monitoroni XJ-në tuaj përmes telefonit tuaj inteligjent, për shembull për të kontrolluar nivelin e karburantit ose për të konfirmuar nëse është i bllokuar.

XJ është vetura supreme e Jaguar. Është kombinimi i përsosur i teknologjisë së përparuar, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz. Krijoni XJ-në tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

Ndërto vetë
1Karakteristikat dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjeteve dhe tregut. Ju lutemi të kontaktoni shitësin lokal më të afërt të Jaguar për më shumë informacion.
2Nuk disponohet në derivatet e modeleve me të gjitha rrotat aktive.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Ndërsa nxjerrim InControl, disa karakteristika specifike të përshkruara mund të jenë opsionale dhe në varësi të tregut ose tërheqjes motorike. Ju lutemi të konsultoheni me faqen specifike sipas shtetit të internetit të Jaguar-it ose shitësin tuaj të autorizuar të Jaguar-it për disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në këtë faqe në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.