• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

ZGJIDHNI JAGUAR XJ TUAJ

Shfletoni gamën XJ dhe zbuloni kombinimin e përsosur të teknologjisë së fjalës së fundit, me dinamikë të automjeteve sportive dhe luks pompoz.

XJ ME BOSHT QENDROR STANDARD

XJ ME BOSHT QENDROR TË GJATË

XJ LUXURY

XJ Luxury ofron një eksperiencë drejtimi të lehtë me tapiceri të rafinuar të krijuar për të nxitur shqisat. XJ Luxury është e hijshme dhe joshëse, e shkathët dhe elegante.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • Ndenjëse me 14 pozicione me përshtatje lumbare
 • Ndenjëse të para dhe të pasme me ngrohje
 • Touch Pro
 • Sistemi i përforcuar i audios
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Tapete cilësore

XJ PREMIUM LUXURY

Shijoni nivele të zgjeruara të prestigjit, rehatisë dhe zgjedhjen e një game të zgjeruar opsionesh luksoze.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS ATYRE TË LUXURY)

 • Ndenjëse të parme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje
 • Hyrje pa çelës me mbyllje të butë të dyerve
 • Ndenjëse prej lëkure të butë të grimcuar
 • Mbështetëse koke të stampuara me dizajnin e Jaguar-it kërcyes

XJ PORTFOLIO

XJ Portfolio ofron mundësi për personalizim të shtuar dhe stilim më të veçantë të brendshëm.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS PREMIUM LUXURY)

 • Ndenjëse me 18 pozicione me përshtatje lumbare
 • Ndenjëse e përparme me pesë programe masazhi
 • Timon lëkure me ngrohje
 • Sistemi Audio MeridianTM
 • Kontrolli i klimës me katër zona

XJ R-SPORT

Stili sportiv unik shton një dimension tjetër për emocionim dhe përvojën e makinës që është XJ R-Sport.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS LUXURY)

 • Ndenjëse me 18 pozicione me përshtatje lumbare
 • Ndenjëse të parme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje
 • Timon lëkure me ngrohje
 • Pragje të parme dhe të pasme R-Sport
 • Sistemi Audio MeridianTM
 • Kontrolli i klimës me katër zona

XJR575

Anëtari më i fokusuar, i shkathët dhe reagues i familjes XJ.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS R-SPORT)

 • Paketa e Zezë dhe rrotat e zeza me shkëlqim
 • Sistem Audio Rrethues MeridianTM
 • Fenerë LED të plotë me Ndriçim Përshtatës dhe Asistenca e Rrezes së Fortë Inteligjente
 • Tapiceri unike prej lëkure me tegela me numrin 575 të qëndisur në ndenjëset e parme dhe të pasme
 • Diskofrena të kuqe me shkrimin Jaguar
 • Grila kofano XJR575

XJ50

Varianti Special Landmark i 50 vjetorit. XJ50 feston këtë triumf të dizajnit dhe zejtarisë britanike.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS PREMIUM LUXURY):

 • Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5045” me të zeza me shkëlqim Prerje Diamanti
 • Simbole XJ50 në anën e pasme dhe anësore
 • Ndenjëse lëkure me vrima me tegela e me grimcim të lehtë
 • Pragje me ndriçim me simbolin XJ50
 • Gdhendje ekskluzive XJ50 dhe mbështetëse krahu me stampim
 • Parakolpe dhe prapakolpe theksuese të stilit Autobiography me rrjetë grile të zezë

XJ LUXURY

XJ Luxury ofron një eksperiencë drejtimi të lehtë me tapiceri të rafinuar të krijuar për të nxitur shqisat. XJ Luxury është e hijshme dhe joshëse, e shkathët dhe elegante.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

 • Ndenjëse me 14 pozicione me përshtatje lumbare
 • Ndenjëse të para dhe të pasme me ngrohje
 • Touch Pro
 • Sistemi i përforcuar i audios
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Tapete cilësore

XJ PREMIUM LUXURY

Shijoni nivele të zgjeruara të prestigjit, rehatisë dhe zgjedhjen e një game të zgjeruar opsionesh luksoze.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS ATYRE TË LUXURY)

 • Ndenjëse të parme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje
 • Hyrje pa çelës me mbyllje të butë të dyerve
 • Ndenjëse prej lëkure të butë të grimcuar
 • Mbështetëse koke të stampuara me dizajnin e Jaguar-it kërcyes

XJ PORTFOLIO

XJ Portfolio ofron mundësi për personalizim të shtuar dhe stilim më të veçantë të brendshëm.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS PREMIUM LUXURY)

 • Ndenjëse me 18 pozicione me përshtatje lumbare
 • Ndenjëse e përparme me pesë programe masazhi
 • Timon lëkure me ngrohje
 • Sistemi Audio MeridianTM
 • Kontrolli i klimës me katër zona

XJ AUTOBIOGRAPHY

Autobiography XJ është maja e gamës XJ me luks dhe stil unik qoftë nëse jeni pas timonit ose në ndenjëset e pasagjerëve. E disponueshme vetëm me bazën e gjatë të rrotave.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS ATYRE TË PORTFOLIO)

 • Drita LED për lexim në pjesën e pasme
 • Pragje me ndriçim
 • Pedale metalike
 • Fenerë LED të plota me Ndriçim Përshtatës dhe Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike
 • Sistem Kamera Rrethuese

XJR575

Anëtari më i fokusuar, i shkathët dhe reagues i familjes XJ.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS R-SPORT)

 • Paketa e Zezë dhe rrotat e zeza me shkëlqim
 • Sistem Audio Rrethues MeridianTM
 • Fenerë LED të plotë me Ndriçim Përshtatës dhe Asistenca e Rrezes së Fortë Inteligjente
 • Tapiceri unike prej lëkure me tegela me numrin 575 të qëndisur në ndenjëset e parme dhe të pasme
 • Diskofrena të kuqe me shkrimin Jaguar
 • Grila kofano XJR575

XJ50

Varianti Special Landmark i 50 vjetorit. XJ50 feston këtë triumf të dizajnit dhe zejtarisë britanike.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE: (KRAHAS PREMIUM LUXURY):

 • Rrota aliazhi 20” me 5 këmbë “Stili 5045” me të zeza me shkëlqim Prerje Diamanti
 • Simbole XJ50 në anën e pasme dhe anësore
 • Ndenjëse lëkure me vrima me tegela e me grimcim të lehtë
 • Pragje me ndriçim me simbolin XJ50
 • Gdhendje ekskluzive XJ50 dhe mbështetëse krahu me stampim
 • Parakolpe dhe prapakolpe theksuese të stilit Autobiography me rrjetë grile të zezë