• Jaguar F-PACE

  Makina Jaguar sportive më praktike.

 • JAGUAR E-PACE

  Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.

 • JAGUAR I-PACE

  Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar

 • Jaguar F-TYPE

  Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.

 • Jaguar XE

  Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.

 • Jaguar XF

  Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.

 • Jaguar XJ

  Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.

 • SVO

  SVO ofron performancën e fundit në Jaguar, luksin dhe teknologjinë.

XJ PREMIUM LUXURY SWB

Shijoni nivele të zgjeruara të prestigjit, rehatisë dhe zgjedhjen e një game të zgjeruar opsionesh luksoze.

FUQI MAKSIMALE (3.0 V6 ME TË GJITHA RROTAT AKTIVE)

340PS
450Nm

PËRSHPEJTIM

0-100km/h në 6.4 sekonda

SHPEJTËSIA MAKSIMALE

250km/h

Motori 3.0 litërsh 300PS i Jaguar ofron performancë të përmirësuar dhe efikasitet të karburantit duke arritur shpejtësinë 0-100km/h në 6.2 sekonda dhe momentin 700Nm.

Eksploro bazën e gjatë të rrotave Ndërto vetë

STILIM I BRENDSHËM UNIK

Ndenjëse prej lëkure të butë të grimcuar me ngjyrë fildishi bashkë me qepje e tubacione me kontrast me ngjyrë midhjesh, me kroskotin e sipërm me ngjyrë midhjesh, tavanin prej kamoshi me ngjyrë fildishi, rimeso lisi me shkëlqim dhe tapetë me ngjyrë midhjesh.

Ndenjëse të parme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje

Për më të fundit në rehati,ndenjëset e përparme të Jaguar japin shpejt temperaturat optimale qoftë nëse ngroheni në dimër ose freskoheni gjatë verës. Edhe ndenjëset e pasme kanë sistemet e tyre të ngrohjes dhe ftohjes.

Eksploro teknologjinë brenda makinës

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA SIPËRFAQET

Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Sipërfaqet (ASPC) i Jaguar është një kontroll i shpejtësisë me shpejtësi të ulët, që vihet në funksionim ndërmjet shpejtësive 3.6km/h dhe 30km/h. E ndihmon XJ-në të përballojë situatat me tërheqje të ulët, pavarësisht nga moti dhe i lejon shoferëve të përqëndrohen në drejtimin e automjetit. Sistemi gjithashtu ka një funksion largues që i lejon XJ-së të largohet nga pjesa e mbetur e sipërfaqeve të rrëshqitshme, si dhe një funksion të zbritjes në pjerrësi që kontrollon shpejtësinë e automjeteve në pjerrësitë më të rrëpirëta.

Eksploro Eksperiencë e Drejtimit

HYRJA PA ÇELËS ME MBYLLJEN E BUTË TË DERËS E JAGUAR

Me Çelësin Inteligjent të Jaguar në xhepin ose çantën tuaj, XJ hapet automatikisht ndërsa tërhiqni dorezën e derës. Motori ndizet me prekjen e një butoni. Mbyllja e butë e derës automatikisht siguron që dyert të mbyllen në mënyrë të butë dhe të sigurt me një përpjekje minimale.

Eksploroni Sigurinë

SPECIFIKIMI I MODELIT XJ PREMIUM LUXURY

Eksploro specifikimet e Jaguar XJ Premium Luxury

Shiko Specifikimet e XJ

PERSONALIZONI MODELIN TUAJ

Krijoni XJ-në perfekt për stilin tuaj të drejtimit të makinës, stilin tuaj të biznesit dhe stilin e jetës tuaj.

NDËRTO VETË