Jaguar Rent

Zgjidhni një makinë me qira për çdo rast, shpejt dhe lehtë. Për këdo që vlerëson ekskluzivitetin dhe performancën. Rezervoni automjetin Jaguar të ëndrrave tuaja tani!
Jaguar Rent

JAGUAR RENT PËR ÇDO RAST

Me Jaguar RENT, ju do të gjeni makinën e përkryer me qira, pavarësisht nevojave tuaja, shpejt dhe lehtë.
Për udhëtime me familjen, aventura në periferi, takime biznesi, argëtim ose punë: automjeti juaj Jaguar po ju pret!

Të pajisura dhe prodhuara në mënyrë të përsosur, sipas standardeve më të larta, automjetet Jaguar e bëjnë çdo udhëtim një aventurë mbresëlënëse

Të pajisura dhe prodhuara në mënyrë të përsosur, sipas standardeve më të larta, automjetet Jaguar e bëjnë çdo udhëtim një aventurë mbresëlënëse

Paraqitje profesionale: Makinat Jaguar janë pikërisht çka ju nevojitet për të lënë përshtypje të parë të përkryer

Paraqitje profesionale: Makinat Jaguar janë pikërisht çka ju nevojitet për të lënë përshtypje të parë të përkryer

REZERVONI NJË AUTOMJET JAGUAR DHE SHIJONI UDHËTIMIN

REZERVONI NJË AUTOMJET JAGUAR DHE SHIJONI UDHËTIMIN

NJIHUNI ME SPECIFIKAT E MODELEVE MË TË REJA NGA JAGUAR

NJIHUNI ME SPECIFIKAT E MODELEVE MË TË REJA NGA JAGUAR

Jaguar XE

Jaguar XE

190 € / day


Karrige për fëmijë - 30 euro për qira (deri në 15 ditë me qira)

Kutia e çatisë - 150 euro për qira (deri në 15 ditë me qira)

Zinxhiri i dëborës -  25 euro për qira (deri në 15 ditë me qira)


5 ndenjëse
USB 3
180 kuaj fuqi
naftë
automatike
Ngjyra: E zezë
Jaguar E-PACE

Jaguar E-PACE

200 € / day


Karrige për fëmijë - 30 euro për qira (deri në 15 ditë me qira)

Kutia e çatisë - 150 euro për qira (deri në 15 ditë me qira)

Zinxhiri i dëborës -  25 euro për qira (deri në 15 ditë me qira)

5 ndenjëse
USB 3
204 kuaj fuqi
naftë
automatike
Ngjyra: Gri