5 VJET GARANCI

Ju jeni të mbuluar për pesë vjet, ose për 150,000km, cilado të arrihet e para, pa asnjë kosto shtesë.
ZBULO MË SHUMË

SHTETI NGA JAGUAR

Fryma e stabilitetit njerëzor është në zemër të markës sonë në komunitetet në mbarë botën.

Nuk ka pasur kurrë një moment më të përshtatshëm që ky shpirt të dalë në pah.

Bota po kalon një situatë të vështirë tani, por së bashku do t’ja dalim.

Ne vërtetë besojmë që një e ardhme emocionuese na pret të gjithëve.

Njoftim për orarin e shërbimit

Ne jemi të kënaqur t'ju informojme se ne ju mirëpresim në sallonin tonë.

Orari i ri i punës i sallonit është nga ora 08:00 - 17:00 çdo ditë pune, ndërsa të Shtunat nga 08:00-14:00.

Gjithashtu shërbimet për automjetin tuaj janë në po të njejtin orar.

Për sigurinë e vizitorëve dhe stafit tonë, ne do të ndërmarrim masat paraprake të mëposhtme:

• Ju lutemi, nëse është e nevojshme, përdorni dezifektuesin e duarve që do të jetë në dispozicion në sallon.
• Përdoni masken dhe dorezat për sigurine tuaj edhe tonen.
• Gjithashtu, ju lutemi mbani distancën e përcaktuar prej 2 metrash nga vizitorët e tjerë dhe stafi ynë.

Si më parë, ne mezi presim që t'ju takojmë.

Mirë se të vini.

PREZANTIMI I KONCEPTIT JAGUAR I‑PACE

Një Jaguar i vërtetë mbi të gjitha, Koncepti I‑PACE paraqet një të ardhme pioniere në automjetet elektrike. I disponueshëm nga gjysma e dytë e vitit 2018, Koncepti I‑PACE do të japë moment çasti 696Nm, 400PS dhe 0-100km/h në rreth 4,8 sekonda.

AUTOMJETET TONA

JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Makina Jaguar sportive më praktike.
EKSPLORO JAGUAR F‑PACE NDËRTO VETË
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.
EKSPLORO JAGUAR E‑PACE NDËRTO VETË
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar.
EKSPLORO JAGUAR I‑PACE NDËRTO VETË
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR F‑TYPE

Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.
EKSPLORO JAGUAR F‑TYPE NDËRTO VETË
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.
EKSPLORO JAGUAR XE NDËRTO VETË
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.
EKSPLORO JAGUAR XF NDËRTO VETË
APPROVED AUTOMJETET E PËRDORURA

APPROVED AUTOMJETET E PËRDORURA

Inspektuar, garantuar dhe gati për rrugë. Programi Jaguar Approved është krijuar me synim që t'ju garantojë të njëjtin nivel cilësie, shërbimi dhe kënaqësie të klientit që do të gëzonit nëse do të blinit veturë të re.
Zbulo më shumë
JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Makina Jaguar sportive më praktike.
EKSPLORO JAGUAR F‑PACE NDËRTO VETË
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.
EKSPLORO JAGUAR E‑PACE NDËRTO VETË
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar.
EKSPLORO JAGUAR I‑PACE NDËRTO VETË
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR F‑TYPE

Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.
EKSPLORO JAGUAR F‑TYPE NDËRTO VETË
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.
EKSPLORO JAGUAR XE NDËRTO VETË
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.
EKSPLORO JAGUAR XF NDËRTO VETË
APPROVED AUTOMJETET E PËRDORURA

APPROVED AUTOMJETET E PËRDORURA

Inspektuar, garantuar dhe gati për rrugë. Programi Jaguar Approved është krijuar me synim që t'ju garantojë të njëjtin nivel cilësie, shërbimi dhe kënaqësie të klientit që do të gëzonit nëse do të blinit veturë të re.
Zbulo më shumë

AUTOMJETE NË GJENDJE

Disponueshme: 10
Jaguar F-Pace
SVR P550 AWD 5000cc 2022
2022 new Jaguar F-Pace Santorini Black AWD SVR P550
KILOMETRAZHI
km
LLOJI I KARBURANTIT
BENZINË
FUQIA
550 bhp
ÇMIMI
129,000 €
ZBULO MË SHUMË
Jaguar F-Pace
SE D200 AWD 1996cc 2022
2022 new Jaguar F-Pace Charente Grey AWD SE D200
KILOMETRAZHI
km
LLOJI I KARBURANTIT
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
204 bhp
ÇMIMI
79,000 €
ZBULO MË SHUMË
Jaguar F-Pace
R-Dynamic S D200 AWD 1996cc 2022
2022 new Jaguar F-Pace Santorini Black AWD R-Dynamic S D200
KILOMETRAZHI
km
LLOJI I KARBURANTIT
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
204 bhp
ÇMIMI
79,000 €
ZBULO MË SHUMË
Jaguar F-Pace
S D200 AWD 1996cc 2022
2022 new Jaguar F-Pace Eiger Grey AWD S D200
KILOMETRAZHI
km
LLOJI I KARBURANTIT
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
204 bhp
ÇMIMI
79,000 €
ZBULO MË SHUMË