JAGUAR XF

JAGUAR XF

Një kombinim mahnitës i pranisë dhe performancës.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ KERKESE PER OFERTE

DIZAJNI I EKSTERIERIT

Jaguar XF tërheq vëmendjen nga çdo kënd. Veçoritë bashkëkohore, duke përfshirë grilën me alu shtresën fundore, janë pjesë e eksterierit të përmirësuar të Jaguar XF.
SHIKONI FILMIN

KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR

DIZAJNI I INTERIERIT

Me hapësirë të bollshme për këmbët, pozicionet e ulëseve që përshtaten dhe me konfigurimet për masazh, i juaji Jaguar XF është me të vërtetë streha juaj.

Klikoni për të ndërvepruar
DETAJET E DIZAJNIT

DETAJET E DIZAJNIT

Një përkulje suptile ndaj trashëgimisë britanike të Jaguar XF, mbështjellësi ergonomik i konfiguruesit të makinës është i qepur përgjatë lëkurës si top kriketi dhe përshtatet drejtpërdrejt në pëllëmbën e dorës.
OPSIONET E ULËSEVE

OPSIONET E ULËSEVE

Me hapësirë të bollshme për këmbët, pozicionet e ulëseve që përshtaten dhe me konfigurimet për masazh, i juaji Jaguar XF është me të vërtetë streha juaj.
NDRIÇIM KABINE PREMIUM

NDRIÇIM KABINE PREMIUM

Ndriçimi Premium i kabinës ju jep kontroll të plotë të ambientit brenda Jaguar-it tuaj: një zgjedhje më e madhe ngjyrash ju ndihmon të krijoni disponimin perfekt.

ELEMENTET KRYESORE

PERFORMANCA

PERFORMANCA

Përjetoni ngasjen e njohur të Jaguar. Gama jonë përfshin motorë me naftë me teknologji të butë hibride për udhëtime më efikase.
SHIKONI FILMIN
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Teknologjia e integruar dhe intuitive ju mban të lidhur dhe përshtatet pa probleme për t'ju ndihmuar. Pivi, sistemi ynë i info-argëtimit në makinë, ju mban të informuar dhe argëtuar.
SHIKONI FILMIN
PRAKTIKALITETI DHE SIGURIA

PRAKTIKALITETI DHE SIGURIA

Hapësirë e bollshme për gjithçka që ju nevojitet në udhëtimet tuaja. Pavarësisht nëse është një e shtunë jashtë me familjen ose një udhëtim më i gjatë, Jaguar XF mund të plotësojë nevojat tuaja.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Çdo Jaguar XF ofron një kombinim të veçantë të dizajnit britanik, performancës së Jaguar dhe info-argëtimit më të fundit në makinë. Cilin do të zgjidhnit?

XF SALOON S

XF SALOON S

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL
• 18” Style 7011
• Ulëset e përparme elektrike me 12 mënyra të përshtatjes me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
• Ekran me prekje 11,4"
• Tempomat i adaptueshëm
XF SPORTBRAKE S

XF SPORTBRAKE S

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL
• 18” Style 7011
• Ulëset e përparme elektrike me 12 mënyra të përshtatjes me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
• Ekran me prekje 11,4"
• Tempomat i adaptueshëm
XF SALOON R-DYNAMIC S

XF SALOON R-DYNAMIC S

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL
• 18" Style 5105, Diamond Turned me kontrast gri të errët
• Ulëset e përparme elektrike me 12 mënyra të përshtatjes me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
• Ekran me prekje 11,4"
• Tempomat i adaptueshëm
XF SPORTBRAKE<br> R-DYNAMIC S

XF SPORTBRAKE
R-DYNAMIC S

• Fenerët Premirum LED me nënshkrimin DRL
• Style 18" 5105, Diamond Turned me kontrast gri të errët
• Ulëset e përparme elektrike me 12 mënyra të përshtatjes me mbështetëse koke manuale në dy drejtime
• Ekran me prekje 11,4"
• Tempomat i adaptueshëm
XF SALOON<br> R-DYNAMIC HSE

XF SALOON
R-DYNAMIC HSE

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL, Drita të gjata automatike (AHBA) dhe Treguesit e animuar të përparmë të drejtimit
• 20" Style 5107, e argjentë i shkëlqyeshme me inserte të të zezës të shkëqyeshme
• Ulëse elektrike me ngrohje me lëkurë Windsor me 16 mënyra të përshtatjes
• Sistemi i zërimit MeridianTM
• Pëlhura Saten hi qymyri
XF SPORTBRAKE<br> R-DYNAMIC HSE

XF SPORTBRAKE
R-DYNAMIC HSE

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL, Drita të gjata automatike (AHBA) dhe Treguesit e animuar të përparmë të drejtimit
• 20" Style 5107, e argjentë i shkëlqyeshme me inserte të të zezës të shkëqyeshme
• Ulëse elektrike me ngrohje me lëkurë Windsor me 16 mënyra të përshtatjes
• Sistemi i zërimit MeridianTM
• Mbulesa Saten hi qymyri
XF SALOON R-DYNAMIC BLACK

XF SALOON R-DYNAMIC BLACK

• Fenerët Premirum LED me nënshkrimin DRL
• Paketa e eksterierit Black
• Mbulesat e pasqyrave dhe pragjet anësore të zeza me shkëlqim
• 19” Style 5106, të zeza me shkëlqim
• Darët e kuqe të frenave
• Mbulesa saten hi qymyri
XF SPORTBRAKE R-DYNAMIC BLACK

XF SPORTBRAKE R-DYNAMIC BLACK

• Fenerët Premirum LED me nënshkrimin DRL
• Paketa e eksterierit Black
• Mbulesat e pasqyrave dhe pragjet anësore të zeza me shkëlqim
• 19” Style 5106, të zeza me shkëlqim
• Darët e kuqe të frenave
• Mbulesa saten hi qymyri
XF SALOON 300 SPORT

XF SALOON 300 SPORT

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL, drita të gjata automatike (AHBA) dhe tregues të animuar të përparmë të drejtimit
• 20" Style 5107, të argjentë me shkëlqim me inserte të zeza me shkëlqim
• Paketa e eksterierit Black
• Kulm i zi me kontrast
• 300 Sport Badging
XF SPORTBRAKE 300 SPORT

XF SPORTBRAKE 300 SPORT

• Fenerët Premium LED me nënshkrimin DRL, drita të gjata automatike (AHBA) dhe tregues të animuar të përparmë të drejtimit
• 20" Style 5107, të argjentë me shkëlqim me inserte të zeza me shkëlqim
• Paketa e eksterierit Black
• Kulm i zi me kontrast
• 300 Sport Badging

XF 300 SPORT

Jaguar XF, i përmirësuar me detaje elegante të Paketës Black, duke përfshirë kulmin me kontrast të zi1, dhe motorin e fuqishëm 300 PS i4.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET JAGUAR XF

MODELET JAGUAR XF

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKAT
GALERIA

GALERIA

Shikoni imazhet dhe filmat e Jaguar XF.
SHIKONI GALERINË

1Vetëm Saloon.

Shifrat e dhëna janë të llogaritura me NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

††Shiko shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e vendosur.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pështatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e mjeteve duhet të sigurohen që të kenë gjithmonë kontrollin e plotë mbi mjetin.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi dhe InControl mbeten të varura nga tregu - kontrolloni me shitësin tuaj të Jaguar për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.