EKSPLORONI AUTOMJETET TONA
Jaguar F‑PACE


Makina Jaguar sportive më praktike.
SUV
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 145 në versionin Manual
Të ulëta deri 152 në versionin Automatik
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 5.5 në versionin Manual
Nga 5.8 në versionin Automatik

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
Jaguar E‑PACE


Makina SUV e parë kompakte nga Jaguar është një kombinim unik i pamjes, shkathtësisë dhe ngarjes dinamike.
SUV
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 143 në versionin Manual
Të ulëta deri 158 në versionin Automatik
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 5.4 në versionin Manual
Nga 6.0 në versionin Automatik

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
JAGUAR I‑PACE


Prezantimi i SUV të parë tërësisht elektrik të performancës nga Jaguar.
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
AWD
POWERTRAIN
Elektrike
NDENJËSE
5
DISTANCA
470km
KARIKIMI
Me një karikues 50kW me DC I‑PACE mund të arrijë shpejtësin deri në 270 km në orë.
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
Jaguar F‑TYPE COUPÉ


Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.
COUPÉ
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
NDENJËSE
2
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 184
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 8.1
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
JAGUAR F‑TYPE CONVERTIBLE


Ringjallëse ndjesish, makinë sportive Jaguar e pastër.
CONVERTIBLE
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
NDENJËSE
2
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 184
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 8.1
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
JAGUAR XE


Vetura më e përparuar, efikase dhe e rafinuar që Jaguar ka prodhuar ndonjëherë.
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 124 në versionin Manual
Të ulëta deri 135 në versionin Automatik
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 4.7 në versionin Manual
Nga 5.1 në versionin Automatik
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
JAGUAR XF


Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.
SALOON
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 129 në versionin Manual
Të ulëta deri 138 në versionin Automatik
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 4.9 në versionin Manual
Nga 5.3 në versionin Automatik
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
JAGUAR XF


Veturë biznesi luksoz me dizajn të veçantë, dinamike dhe me teknologjinë e fundit.
SPORTBRAKE
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Të ulëta deri 136 në versionin Manual
Të ulëta deri 143 në versionin Automatik
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 5.2 në versionin Manual
Nga 5.4 në versionin Automatik
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
jaguar XJ


Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.
SALOON (SWB)
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Nga 184
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 7.0
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
Jaguar XJ


Veturë luksoze, e bollshme dhe e bukur por dhe fuqishmërisht e shkathët.
SALOON (LWB)
NDËRTO VETË
DRIVETRAIN
RWD/AWD
MOTORI
Diesel/Petrol
NDENJËSE
5
EMETIME TË GAZIT CO2 (g/km)
Nga 185
EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar (l/100km)
Nga 7.0
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Jaguar
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Jaguar pranë jush

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes.

The figures provided are NEDC2 calculated from official manufacturer's WLTP tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO₂ and fuel economy figures may vary according to wheel fitment and optional extras fitted. NEDC2 are figures calculated using a Government formula from WLTP figures equivalent to what they would have been under the old NEDC test. The correct tax treatment can then be applied.