WITH F-PACE PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV) YOU CAN ENJOY GREATER FUEL ECONOMY AND ZERO TAILPIPE EMISSIONS

DIZAJNI I EKSTERIERIT

JAGUAR F-PACE Pixel LED headlights.

Fenerët e përparmë Pixel LED opsionalë, me vendosjen karakteristike të dritave të dallueshme të ditës (DRL), ofrojnë vizibilitet edhe më të madh. Sistemi i Dritave të përparme të përshtatshme optimizon gjatësinë e dritave sipas shpejtësisë, vendndodhjes dhe motit.

Kofanoja është e pajisur me një grilë të përparme, të frymëzuar nga modeli ynë karakteristik monogram. Detajet, si Jaguari ikonik në hapjet e ventilimit të parafangos, i japin Jaguar F-PACE një hijeshi edhe më të theksuar.

Dera a bagazhit e F-PACE krijon një kornizë për dritat LED me intensitet të lartë, me xhama horizontalë 3D finë karakteristikë, me lakim të dyfishtë.

Fenerët e përparmë Pixel LED opsionalë, me vendosjen karakteristike të dritave të dallueshme të ditës (DRL), ofrojnë vizibilitet edhe më të madh. Sistemi i Dritave të përparme të përshtatshme optimizon gjatësinë e dritave sipas shpejtësisë, vendndodhjes dhe motit.

Kofanoja është e pajisur me një grilë të përparme, të frymëzuar nga modeli ynë karakteristik monogram. Detajet, si Jaguari ikonik në hapjet e ventilimit të parafangos, i japin Jaguar F-PACE një hijeshi edhe më të theksuar.

Dera a bagazhit e F-PACE krijon një kornizë për dritat LED me intensitet të lartë, me xhama horizontalë 3D finë karakteristikë, me lakim të dyfishtë.
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR

DIZAJNI I INTERIERIT

JAGUAR F-PACE Performance seats.

Jaguar F‑PACE përfshin ndenjëse Sport dhe Performance opsionale, prej lëkure Windsor me dizajn shpimesh Monogram. Ndenjëset Sport mund të pajisen edhe me funksionin e masazhit.

Sipërfaqet DuoLeather ose të veshura me lëkurë janë të disponueshme në një sërë ngjyrash dhe lustrash.

Kontrollet e temperaturës vijnë me gdhendje Monogram në ngjyrën Noble krom. Ndriçimi i konfigurueshëm i kabinës ofron 30 ngjyra të ndryshme prej të cilave mund të zgjidhni.

Jaguar F‑PACE përfshin ndenjëse Sport dhe Performance opsionale, prej lëkure Windsor me dizajn shpimesh Monogram. Ndenjëset Sport mund të pajisen edhe me funksionin e masazhit.

Sipërfaqet DuoLeather ose të veshura me lëkurë janë të disponueshme në një sërë ngjyrash dhe lustrash.

Kontrollet e temperaturës vijnë me gdhendje Monogram në ngjyrën Noble krom. Ndriçimi i konfigurueshëm i kabinës ofron 30 ngjyra të ndryshme prej të cilave mund të zgjidhni.

HIBRIDI ELEKTRIK JAGUAR F-PACE 

JAGUAR F-PACE 24MY ELECTRIC HYBRID

SPECIFIKAT

KOHA E KARIKIMIT 0-80%

30minuta*

KONSUMI I KARBURANTIT

1,6**
Nga l/100km në F-PACE P400e.

EMETIMET

Nga 37**g/km

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (EV) (DERI NË)

65km** *

KOHA E KARIKIMIT 0-80%

30minuta*

KONSUMI I KARBURANTIT

1,6**
Nga l/100km në F-PACE P400e.

EMETIMET

Nga 37**g/km

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (EV) (DERI NË)

65km** *

VEÇORITË

JAGUAR F-PACE Thrilling performance.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

 • Disqe aliazhi 21"
 • Lustër Satin Charcoal Ash
 • Ndenjëse me ngrohje dhe ventilim, prej lëkure Windsor me funksionalitet masazhi dhe memory, me 16 pozicione dhe me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Veshje tavani prej kamoshi
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Jaguar
 • Paketa e Asistencës për drejtuesin
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

 • Disqe aliazhi 20"
 • Paketë eksterieri Black
 • Ndenjëse sportive drejtuesi memory prej DuoLeather, elektrike dhe me ngrohje, me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndriçim i konfigurueshëm i kabinës
 • Sistem zëri Meridian™
 • Paketa Asistenca për këndet e vdekura
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

 • Disqe aliazhi 19”
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Veshje dekoruese Engine Spin Aluminium
 • Ndenjëse sportive drejtuesi memory prej DuoLeather, elektrike dhe me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Pivi Pro1 me ekran me prekje 11,4” dhe Paketën Online3
 • Ekran drejtuesi digjital
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

 • Disqe aliazhi 21"
 • Lustër Satin Charcoal Ash
 • Ndenjëse me ngrohje dhe ventilim, prej lëkure Windsor me funksionalitet masazhi dhe memory, me 16 pozicione dhe me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Veshje tavani prej kamoshi
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Jaguar
 • Paketa e Asistencës për drejtuesin
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

 • Disqe aliazhi 20"
 • Paketë eksterieri Black
 • Ndenjëse sportive drejtuesi memory prej DuoLeather, elektrike dhe me ngrohje, me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndriçim i konfigurueshëm i kabinës
 • Sistem zëri Meridian™
 • Paketa Asistenca për këndet e vdekura
JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

 • Disqe aliazhi 19”
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Veshje dekoruese Engine Spin Aluminium
 • Ndenjëse sportive drejtuesi memory prej DuoLeather, elektrike dhe me 12 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Pivi Pro1 me ekran me prekje 11,4” dhe Paketën Online3
 • Ekran drejtuesi digjital
JAGUAR F‑PACE 400 SPORT

JAGUAR F‑PACE 400 SPORT

 • Disqe aliazhi 22”
 • Paketë eksterieri Black dhe skarë e sipërme në ngjyrë të zezë
 • Adaptive Dynamics dhe Configurable Dynamics
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi dhe pasagjeri elektrike memory Performance, me ngrohje dhe ftohje, me 14 pozicione, prej lëkure Windsor me shpime Monogram
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Jaguar
 • Paketa e Asistencës për drejtuesin
JAGUAR F‑PACE SVR

JAGUAR F‑PACE SVR

 • Disqe aliazhi 21” në ngjyrë Diamond Turned
 • Motor V8
 • Paketë shasie SVR
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi dhe pasagjeri elektrike memory Performance, me ngrohje dhe ftohje, me 14 pozicione, prej kamoshi dhe lëkure Windsor me shpime Monogram
 • Paketa e Asistencës për drejtuesin

JAGUAR F-PACE SVR

PERFORMANCË E SHKËLQYER

PERFORMANCË E SHKËLQYER

Me një performancë, zhdërvjelltësi dhe dinamizëm më të lartë se kurrë më parë, Jaguar F-PACE SVR është ajka e linjës së modeleve tona të nderuara me çmime. Ky model vjen me drejtim dhe reagim motorik të rikalibruar, si dhe me modalitetin e Nisjes dinamike.
EKSPLORONI KËTË MODEL

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET E JAGUAR F-PACE

MODELET E JAGUAR F-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
GALERIA

GALERIA

Shihni imazhet e Jaguar F-PACE.
MODELET E JAGUAR F-PACE

MODELET E JAGUAR F-PACE

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
GALERIA

GALERIA

Shihni imazhet e Jaguar F-PACE.

*Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar: koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë.2Shifrat për CO, shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

*Shifrat zyrtare të konsumit të karburantit për gamën e modeleve F-PACE (pa përfshirë PHEV) në I/100km (mpg): I kombinuar 6,3-12,0 (44,8-23,5).2 Emetimet e CO sipas WLTP-së 166-274g/km. PHEV në l/100km (mpg): I kombinuar 1,5 (188,3). Emetimet e CO sipas WLTP-së2 37g/km. Shifrat e distancës për karikim (EV) bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar. Distanca e përshkuar do të varet nga gjendja e automjetit dhe baterisë, itinerari konkret, mjedisi dhe stili i drejtimit. Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë.2Shifrat për CO, shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa dhe aksesorët.

1 Sistemi Connected Navigation do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar i Jaguar.

2 Vëllimi në të lagësht është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit të kabinës, me ndenjëset e pasme të palosura. Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira e përgjithshme e ngarkesës do të varen nga specifikat e automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu, dhe nëse është vendosur gomë rezervë me madhësi standarde apo madhësi të reduktuar.

3 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë i Jaguar.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e Pivi-t dhe InControl-it mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Jaguar për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.

MeridianTM është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.
Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.